Amerika-inspiratie! Amerika Only Magabook 6

Nu we nog niet naar Amerika mogen, is het toch een goed idee om je nieuwe reis te plannen of alvast inspiratie op te doen voor een nieuwe road trip. En dat kan prima met het nieuwe dikke Amerika Only Magabook, boordevol informatie over de leukste bestemmingen, prachtige natuur en interessante weetjes en verrassende plaatsen in de VS.

Lekker thuis op de bank hangen met een fijne dosis Amerika inspiratie in het nieuwe Amerika Only Magabook 6. En het leuke is, ik sta er ook weer in met mijn reis van New York naar Texas!

In deze editie lees je onder anderen over een verborgen parel in Yosemite National Park, Seattle, Acadia National Park, 5 toffe plekken in Monument Valley, maar ook over de Halloween-hoofdstad van het land en een verrassende bestemming in San Francisco.

Monument Valley Amerika Vakantiebeurs 2017 Jaarbeurs Utrecht

Meer informatie of wil je direct bestellen? Dat kan op de website van Amerika Only.

Ik heb in ieder geval al weer leuke inspiratie opgedaan voor toekomstige Amerika reizen! En het is sowieso fijn om even weg te dromen met leesvoer over onze favoriete vakantiebestemming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.