Amerika op tv!

Het is altijd leuk om je favoriete vakantiebestemming op tv te zien. Even wegdromen naar je volgende vakantie of tips opdoen voor de leukste bestemmingen. Binnenkort kun je de VS in deze programma’s bekijken: Amerika op tv.

Amerika op TV

Ik vind het altijd leuk om programma’s over Amerika op tv te zien. Maar om eerlijk te zijn erger ik me best wel eens aan documentaires die alleen maar de negatieve kanten belichten. Ik weet dat die bestaan, maar soms is het heel eentonig en geeft dat mensen ook weer een verkeerd beeld van Amerika. Maar, het lijkt erop dat onderstaande programma’s een vrolijk en humoristisch beeld van Amerika gaan schetsen.

New-York

Dino & Friends in New York

Jandino Asporaat wil het gaan maken in New York en gaat met behulp van vrienden op zoek naar humor in The Big Apple. Vanaf dinsdag 23 april om 21.30 uur op SBS6.

Ozzy and Jack’s American Roadtrip

Ozzy, Jack en Kelly Osbourne gaan op roadtrip naar onder anderen Alabama, Florida en Arizona. Vanaf woensdag 24 april om 21.00 uur op History Channel.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.