Winactie: National Parks Monopoly Editie!

Deze actie is beëindig. Na het grote succes van de vorige winactie, is het me afgelopen Amerika reis weer gelukt om een National Parks Monopoly Editie te vinden en mee te nemen in mijn overvolle koffer. Dus een nieuwe winactie!

Een van mijn leukste souvenirs uit Amerika is toch wel de Monopoly editie van de National Parken in Amerika. Niet alleen leuk om te spelen, maar door dit spel denk je ook weer terug aan je Amerika reis en je bezoeken aan de natuurparken. Nu maak jij kans om zo’n spel te winnen! Doe je mee?

Monopoly National Parks Edition winnen

De Monopoly National Parks Edition staat helemaal in het teken van de Nationale Parken in Amerika. Zo kun je bijvoorbeeld een “straatje” kopen bestaande uit Yellowstone en Yosemite. En je leert tijdens het spel over de verschillende natuurparken in Amerika!

Maak kans op deze Amerika Monopoly National Parks Edition!

Meedoen is simpel:

★ Laat in een reactie onder dit bericht weten waarom jij het spel graag zou willen winnen.
★ Maak extra kans als je de Facebookpagina van Amerika Reisblog leuk vindt en deelt.
★ Zorg dat je een e-mailadres achterlaat waarop je bereikbaar bent


De winnaar is bekend. Lilian Hentzen van harte gefeliciteerd! Het spel komt naar je toe.

95 thoughts on “Winactie: National Parks Monopoly Editie!

 1. Astrid

  Super leuke actie, altijd leuk een spelletje monopoly en zeker om de herineringen van 5 jaar geleden op te halen!

 2. Sonja Hubregtse

  Heerlijk om op deze manier weer te genieten van de N.P.’s die we al bezocht hebben en de N.P.’s die we nog niet bezocht hebben…zo blijven we dromen (en sparen) 😉 En aangezien we erg van spelletjes houden, is dit de perfecte combi !

 3. Louise Logtmeyer

  Wat een fantastische winactie!!! Wij doen natuurlijk heel graag mee om tijdens het spelen van dit waanzinnige spel terug te dromen naar de mooie plekken die we samen hebben gezien en hopelijk nog eens mogen zien met ons dochtertje erbij. Voor nu zou dit een mooie oplossing zijn om de tijd te overbruggen tot het zover is (dus dit spel zal heel veel gespeeld gaan worden 😉 )

 4. Marjolein

  Ooh wat leuk! Samen met mijn vriend heb ik sinds 2014 4x de VS bezocht. Het boekje met paspoort stempels en Yahtzee v/d nationale parken hebben we, maar deze ontbreekt! Omdat we sinds oktober 2018 een zoontje hebben en we voorlopig nog niet op een lange Amerika reis zullen gaan lijkt me dit de perfecte manier om de nationale parken alsnog een beetje te ‘bezoeken’!

 5. Kyara

  Wij willen het spel heel graag winnen!! Wij zijn momenteel op onze 8 maanden durende reis door Amerika waardoor we, als we het spel spelen, heel veel plaatsen zullen herkennen! Hierdoor kunnen we steeds als we het spel spelen herinneringen ophalen en onze vrienden en familie hier enigszins in meenemen :-)!

  Omdat wij heeeel veel bagage hebben verzameld de afgelopen 8 maanden wordt het lastig om nog een spel mee naar Nederland te nemen. Het spel winnen zou dus een top uitkomst zijn!

 6. Ingrid Meeuwsen

  Als ludieke “voorbereiding” op onze reis naar Amerika. Leerzaam voor de kids en met name gezellig om met het gezin te spelen ipv ieder voor zich op telefoon, ipad of Playstation. Lekker ouderwets genieten

 7. Evelien

  Super leuk weer je actie! Ik zou het spel graag willen winnen omdat ik gek ben op spelletjes en op Amerika! Hoe gaaf is het om dit te combineren? Lekker een spelletje spelen in het thema van ons favoriete vakantieland! Kunnen we mooi tijdens het spelen van het spel terug denken aan onze mooie vakanties!

 8. Mandy

  Ieder jaar kom ik het spel te laat tegen op de route en is mn koffer al vol met andere souvenirs! Ik zou deze heeel graag willen winnen!

 9. Zou geweldig zijn om in de stemming te komen voor onze aanstaande reis in juli, nadat we afgelopen jaar helaas moesten cancelen

 10. Lilianne Stommels

  18 jaar geleden voor het eerst naar Amerika geweest. Verliefd geworden op dit prachtige land. Helaas laat ons budget het niet toe om vaak te gaan. Eindelijk na al die jaren gaan we dit jaar weer naar de States. Onwijs veel zin hebben we er in. In de tussen tijd hebben we in Nederland zoveel mogelijk American car meetings afgelopen om toch zo nu en dan de sfeer te proeven. Sinds kort deze site ontdekt, dankzij een facebook reactie van jou. Daardoor al een leuke diner bezocht. . Dit spel zou zeker bijdragen aan de voorpret die we hebben op de voorbereidingen die hebben voor de reis van deze zomer…

 11. Gerard Hoepel

  hele leuke actie ik zou het spel graag winnen omdat ik gek ben op spellen en helemaal op amerika.
  het monopoly national parks editie heb ik nog niet kunnen bemachtigen en lijkt mij geweldig.

 12. Lisette

  Super leuk! En ik doe heel graag mee 🤗 Ik vind Monopoly een super leuk spel en ik ben zelf op zoek gegaan naar deze editie in Amerika. Wij hebben dit spel nergens kunnen vinden 😢 dus ik hoop dat ik dit spel als nog kan spelen met mijn gezin ❤️🍀

 13. Sacha Marchal

  Ik ben inmiddels 4x in de USA geweest en gaan in augustus voor de 5e keer en helemaal verliefd op het land. Mijn vriend en ik sparen zoveel mogelijk van het land en dit zou mooi in onze verzameling passen!! Zou het graag winnen voor mijn vriend!🙏🏻

 14. Jens

  Gewoon monopoly is al leuk. Deze lijkt mij super leuk. Omdat alle familie aan de oostkant woont zal ik nooit kennismaken met de parken aan de westkant van Amerika. Met dit spel zou dat wel kunnen.

 15. Stefano

  Leuk!

  Zo hem wel willen winnen. Kunnen we onder genot van een spelletje alvast voorpret beleven voor onze rondreis aankomende zomer

 16. Wat gaaaaf! In 2015 heb ik een hele bijzondere reis gemaakt van 3 maanden En in 2018 3 weken en zo zijn we 23.000km, 10 staten (westen), 15 nationale parken, en 10 tallen nationale bossen en state parks verder. Droom is natuurlijk alle 50 staten bezoeken EN alle nationale parken. Maar ze kunnen kopen ( 😉 ) zou natuurlijk helemaal gaaf zijn al is het maar slechts met een bordspel 😛

 17. Edith

  Om nog beter voorbereid the USA te kunnen bezoeken door middel van dit gezellige familievoorproefpretspelletje te spelen!

 18. Sanne de Ruijter

  Wat een ontzettend gave actie. Ik zou heel graag het spel willen winnen. Ik heb het spel bij mijn vorige trip niet kunnen vinden, jammer.

 19. Claudia

  Wat een leuke actie! Ik heb zelf al es het monopoly spel vast gehad. Maar… geen plaats in de koffer. Ik geniet altijd van je Amerika verhalen. En er is zo veel herkenbaar. Daarom zou het superleuk zijn om het spel via NL te kunnen winnen. Fingers Crossed🤞🏼

 20. Ik zou er zo graag heen gaan,maar wat je wilt lukt niet altijd😒Dit spel zal geweldig zijn om te spelen!!!!😍

 21. Angelique Croes

  Wij willen het spel graag winnen. Afgelopen augustus zijn wij voor het eerst naar Amerika geweest. Het was geweldig. Helaas zijn we alleen in Bryce canyon geweest. De andere np’s moesten we laten vervallen ivm de bosbranden.

 22. Kathleen Mertens

  Ik ben nog maar 1 keer naar de westcoast geweest en dat was mijn meest memorabele reis ooit! Helaas nu met kleine kinderen niet haalbaar.. Maar ooit wil ik zeker terug! Ondertussen kan ik samen met de kids de geweldig mooie natuurparken ontdekken in het leuke monopoly spel én kan ik ze ook warm maken om ooit samen naar daar te gaan!

 23. Stephanie

  Erg leuk 🙂 we zijn nog niet in heel veel van deze national parks geweest maar dat is zeker nog wel de bedoeling dus leuk om alvast alles goed te leren kennen 😉

 24. Gwen Jansen

  Altijd super leuk om monopoly te spelen. Ik ben op dit moment Toerisme- en Recreatiemanagement aan het studeren en bij het vak Tourism Destinations moet ik over alle Nationale Parken van Amerika leren. Heel interessant en ook leuk om de parken te zien staan op het spelbord! Zou misschien wel helpen om ze te onthouden tijdens mijn examens of tijdens het leren om te oefenen!!

 25. Iris

  Leuke actie! Na jaren als ‘wens’ naar Amerika gewild en afgelopen jaar twee x geweest! Vorig jaar drie weken naar de Westkust, en we komen net terug uit Florida. Heb nu al heimwee…. Voordat we gingen heb ik ontzettend veel gelezen en ik kwam ook vaak op je site uit. Ik heb veel van je tips opgeslagen, hardstikke leuk! Vooral de eerste vakantie was dat handig, heb er veel aan gehad. Vorig jaar heb ik het spel niet gezien en een paar weken geleden had ik het spel nog in mijn handen maar mijn koffer was al zo vol. Heb er wel een beetje spijt van haha.

  Je hebt een leuke blog en ik ben benieuwd naar je volgende reizen!

 26. Jessica

  Dit jaar geen VS op de planning, dus het zou heel erg leuk zijn om middels dit mooie spel toch een beetje in de stemming te komen en terug te denken aan alle bijzondere momenten die we in de nationale parken hebben doorgebracht.

 27. Jaaaaa zo vet dit! Mijn twee grootste passies zijn bordspellen & reizen! We zijn zelf inmiddels 3 keer in Amerika geweest maar wij reizen altijd met handbagage en hebben daarom nooit ruimte om dit spel (wat we al vaak in onze handen hebben gehad!) mee naar huis te nemen. Ik doe dus graag mee!

 28. Sithonia

  Ohw wat een super actie! Er staan nog veel parken op onze bucketlist en wat is leuker dan ze op spelenderwijs te leren kennen vóórdat we erheen gaan?! Ik doe dus graag mee met deze winactie!

 29. Junilla

  Super actie. We zijn dol op monopoly en amerika. Dit jaar geen trip in de planning. Maar met dit spel zouden we wel weer mooie herinneringen kunnen ophalen van alle parken die we bezocht hebben.

 30. Fenna

  Heeeeeel erg leuk ter voorbereiding op mijn eerste echte reis naar Amerika!

 31. Marja

  Wat leuk leuk leuk! Heb erg genoten van je reis en heb wat dingen eruit gehaald voor onze aankomende usa reis! We hebben al een aantal parken bezocht maar als ik er nu aan terugdenk , hoe heet welk park en welke belangrijke kenmerken heeft het ook weer?? Gelukkig heb ik van alle parken zand meegenomen! Dit jaar staat iig smokey mountains in de planning!!
  Wat zou het leuk zijn om monopoly te spelen en dan even weer updaten wat we hebben gezien.. EN wat we nog moeten bekijken! Leuk dat je dit aanbiedt!

 32. Wendy

  Naast dat ik altijd geniet en geïnspireerd raak van jou mooie reisverhalen is dit een prachtige winactie. Ik zou het spel heel graag winnen om onze parkherinneringen te herbeleven tijdens het spelen met onze dochter. Tevens zie ik dit als een mooie en leerzame voorbereiding op haar eerste eigen Amerika reis ergens in de toekomst. De ‘verslaving’ moet natuurlijk doorgegeven worden aan de volgende generatie.

 33. Anja Raadschelders

  Super leuk voor mijn”Hollandse” kleinkinderen om alvast wat te leren over het mooie Amerika ,zodat als ze eens naar hun nichtje en neefje gaan , onze Amerikaanse kleinkids ze alvast iets weten over dit geweldige mooie land. Oma denkt vooruit!

 34. Mary westhoek

  Wat gaaf dat je dit gewoon nog een keertje doet, ik doe dolgraag mee. Good luck iedereen.

 35. Oeh ik wil graag meedoen aan deze winactie! Lijkt me een leuke aanwinst voor mijn spelletjesverzameling!

 36. Frans Heijmans

  Leuk! Zou graag met dit leuke spel mijn herinneringen aan die prachtige parken weer ophalen.

 37. Jacques

  wow !! superaktie.
  Graag zou ik mee willen doen om dit geweldige spel te winnen.
  Wij zijn nog 4 weken verwijderd van onze vakantie in de U.S.A.
  zin in !!!

 38. superleuke actie, mijn zoon Ronald Hagman heeft aardig wat verschillende Monopoly spellen en afgelopen jaren als wij in de USA waren wordt er altijd gekeken naar de verschillende leuke Monopoly variaties maar door ruimte gebrek in de koffers door de andere aankopen helaas nog nooit een exemplaar meegenomen.
  Deze is nu extra welkom omdat wij dit jaar niet naar Amerika gaan, kunnen wij thuis toch nog een beetje genieten van het USA gevoel 🙂

  • Kim werkhoven

   Ik zou het heel graag winnen. Om met mijn familie te spelen. Ik heb namelijk alleen de oude editie maar na zo veel gespeeldt te hebben. Zou het me leuk lijken het te winnen

 39. Marianne Hagens

  Ja, zou mooi cadeau zijn voor ons gezin, Casper (10) is gek op monopoly. We spelen het vaak met elkaar. Deze editie hebben we nog niet, maar extra speciaal omdat zijn ouders elkaar op reis in Amerika 15 jaar geleden hebben leren kennen. Nog altijd op onze bucketlist om met zijn 4tjes die westkust route te doen… 😁

 40. teunie

  ooo wat een leuke actie. kunnen we hem hier thuis spelen .en wat nieuwe parken op doen. die we nog willen gaan ontdekken.

 41. Anouk

  Wat een leuke actie! Lijkt me heerlijk om tijdens een spelletje monopoly in gedachten terug te gaan door alle Nationale Parken.

 42. Sandra

  Leuke actie! Vorig jaar ben ik voor het eerst in Amerika geweest en heb al veel parken gezien. Dit spel zou een super leuk zijn om te spelen Vooral ook omdat ik nog geen monopoly spel heb. En om te bedenken welke parken ik nog meer moet gaan bezoeken!

 43. Het perfecte middel om anderen subtiel te laten weten hoe leuk usa en de parken zijn zodat ze de volgende keren meegaan op vakantie 😬😬

 44. Daphne

  Wauw, heel gaaf! Dit jaar gaan wij voor het eerst Nationale Parken in Amerika bezoeken, tijdens onze eerste roadtrip door Californië, Arizona, Utah en Nevada. Op deze manier kunnen we vast in de stemming komen en al verschillende NP’s leren!

 45. Maarten van E.

  Supervet! Gezien mijn vrouw graag Monopoly speelt en ik dat weiger. ( Iets met interpretatie van regels en niet graag verliezen :)) Misschien haal ik er zo ook nog een beetje lol uit.

 46. Danielle

  Jajajajaja deze wil ik ZO graag hebben!
  Mijn vriend en ik zijn ontzettend gek op Amerika en het liefst waar we naartoe gaan zijn de NP’s!
  Ik heb de oudste Monopoly thuis in de gulden variant, dus het wordt tijd voor een nieuwe haha

 47. Wauwww super gaaf dit! Ik ben dol op the USA. Ik zou deze enorm graag willen winnen, zodat ik mijn beste vriendin, die ook dol op Amerika is, hiermee kan verrassen. Dan kunnen we deze samen spelen! ❤

 48. Franziska

  Ik heb de afgelopen vakantie naar dit spel gezocht maar helaas niet gevonden. Nu ben ik net moeder geworden, dus een rondreis door Amerika zit er voorlopig niet in. Daarom zou ik het te gek vinden om dit spel te winnen. Te leuk ook dat je het weg geeft!

 49. Dennis

  Wat een super gaaf spel…wij zijn dol op de USA en willen dit spel graag mee nemen in de camper voor onze volgende reis door de USA 🙏😁

 50. Om te kunnen spelen met mijn kinderen; ze vinden Amerika zo mooi

 51. Hans Spa

  Ik wil het spel eigenlijk helemaal niet winnen, want ik kan slecht tegen mijn verlies. Maar mijn vrouwtje vind de Nationale Parken geweldig, en spelletjes ook..Dilemma’s…

 52. Ling

  Ik ben dol op mooie National Parks in Amerika. Het lijkt mij een leuk spel om samen met mijn gezin te spelen. Als Amerika freak hoop ik het spel te winnen.

 53. Gabriëlle Akkermans

  Deze op eerdere reizen laten liggen. Zo een spijt van. Ben het deze reis (Deep south) nog niet tegen gekomen. Bezig met 3e roadtrip op dit moment. Zou supet zijn om te spelen deze winter, in ons nieuwe huis 🚗🇱🇷

 54. Kristel De Schryver

  Monopoly is mijn favoriete spel en Amerika mijn favoriete reisbestemming. Een betere reden kan ik toch niet hebben 🙂

 55. Femke Willemse

  Deze wil ik graag winnen om a) herinneringen op te halen en b) me alvast te kunnen voorbereiden op een volgende reis die er zeker gaat komen!

 56. Lois

  WOEOEOEOEOEOEOE super blij dat ik weer een kans kan maken op dit gave spel!!!🤩😍
  Ik heb alleen geen spectaculaire reden aangezien ik geen kinderen heb en ik ga het spel ABSOLUUT niet als cadeau weggeven!!
  Het enige dat ik kan zeggen is dat ik door u ontdekte dat deze Monopoly variant bestond. Toen ongeveer een halfjaar als een gek gaan speuren op internet om er vervolgens door u achter te komen dat dit spel alléén in de Nationale parken zelf te koop is… zucht!😑
  Het is een bucketlist item om ooit een keer naar het westen van Amerika te kunnen gaan + ik vind Monopoly erg leuk dus ik ga ONTZETTEND hard/veel duimen…!!!!! 🙏🍀

 57. Landje Bleeker

  Ik ga nooit met vakantie (buitenlandfobie) , maar ik lees wel met groot plezier je blog , ik vind het zo apart/leuk wat u allemaal meemaakt en een groot avontuur is .
  En nu zie ik dat u een monopoly National Parks uitloot , erg origineel en toepasselijk.
  Dat lijkt mij nou ontzetten leuk om zo een avondje van de maken in amerikaans stijl , spelletje doen met typisch amerikaanse gerechten en drinken erbij en hoop lol hebben. Yeaaaah dat is een goed idee en ik heb er zin in.

 58. Birgit

  Wat super leuk! Na onze vorige reis in de kerstvakantie kwamen we er achter dat ik zwanger was. Nu mag ik in de zomervakantie niet meer vliegen dus kunnen we dan mooi spelletjes spelen. En hopelijk dan snel met onze dochter terug naar de USA.

 59. Marijke Spa

  Past natuurlijk perfect bij alle andere Amerikaanse spulletjes in ons huis! En dan bedoel ik niet alleen boeken hoor, in elke kamer staat een herinnering aan de mooiste tijd van ons hele jaar. Na 16 x is de verzameling best wel veel, maar dit spel zou er perfect bijpassen!

 60. Claudia de Kok

  Thuis door de prachtige natuurparken lopen en kunnen opkopen is natuurlijk wel een geweldig gevoel!

 61. Cynthia

  Mooie actie! Ik ding graag mee naar dit spel. Mijn man en ik zijn net verhuisd naar ons eerste echte huis. En er staan veel bordspellen op de verlanglijst nu we daar eindelijk ruimte voor hebben. Dit is wel de ultieme monopoly variant om mee te pronken!

  De komende jaren zullen we niet in de VS te vinden zijn helaas, maar daar krijgen we van de zomer een toekomstige USA hanger voor terug 👶🏻 😊

 62. Lianne

  Super gaaf! Mijn buurjongens komend zelfs monopoly bij ons lenen zo geliefd is het spel. Wij gaan aankomende zomer voor het eerst naar Amerika , maar kunnen niet wachten al meet bezig te zijn met alles wat het land te bieden heeft. Daarom zou ik heel graag deze monopoly willen winnen. Helaas zelf nog geen website maar wel aan het sparen voor een blog camera zodat we al het moois vast kunnen leggen.

 63. Saskia

  Wat een superleuke actie! 🥰😊
  Mijn man en ik willen volgend jaar heel graag naar Amerika en hebben jullie laatste reis dan ook met veel interesse en plezier gevolgd. Uiteraard ook jullie andere reisverhalen, alle tips over/in Amerika, restaurants, hotels, uitstapjes, ‘show your card’ etc etc. hebben we al uitvoerig gelezen/bekeken en we hebben er nu al ontzettend veel zin in 😍🤩🇺🇲
  Wij zijn druk bezig met het uitstippelen van de route, dat geeft al een hoop voorpret, maar hebben deze ook al een aantal keren aangepast 😊.
  Er is zoveel wat we willen zien/doen maar omdat we ook weten dat niet alles in een keer kan, moeten we helaas keuzes maken 😉. Maar we hebben nog even tijd haha.
  Het zou erg leuk zijn als wij dit monopoly spel zouden winnen, kunnen we nog meer leren over de nationale parken, en zullen we hierdoor misschien nog meer keuzes moeten gaan maken 😂🤣

 64. John Stelten

  Wat gaaf dat julie ‘m meegenomen hebben voor dit doel 👍

  Tuurlijk zouden we dit graag willen winnen. Gewoon om lekker samen, met op de achtergrond het geluid van een eigen gemaakte Amerika vakantiefilm op TV, al spelende weg te dromen in mooie herinneringen…..en het maken van nieuwe plannen.

 65. Patricia Clark

  Ontzettend gave actie, ik doe graag mee want ik zou graag meer leren over de parken en ideeen opdoen, lijkt me leuk om te dromen over al die prachtige plaatsen 😊

 66. Ilse Schot

  Wauw wat een mooie reis heb je weer gemaakt!! En super leuk hoe je jou avonturen deelt met ons.
  En wat een leuke winactie!! Helaas gaan wij dit jaar niet naar Amerika en dan zou deze prijs wel super leuk zijn om Amerika en dan vooral de mooie natuurparken naar ons te brengen!!
  Groetjes Ilse

 67. Sander

  Leuk zo’n nieuwe editie,wij spelen graag een spelleje monopoly,altijd gezellig

 68. Claudia Vennix

  Bianca wat een leuke actie, tuurlijk wil ik die winnen! Wat zou dat een leuke verrassing zijn als we terug komen van New Mexico en Texas. Groot fan van je blog, en je souvenir- en restaurant tips zijn geweldig. Ga zo door!

 69. Ingrid Schipper

  O wat gaaf. Ik ken het helemaal niet anders had ik vast de Monopoly mee genomen. Ik denk dat het weer jaren duurt voor we weer genoeg gespaard hebben om naar Amerika te gaan. Ik zwijmel nog regelmatig weg bij de foto’s van de Nationale Parken. Trouwens we hebben alleen een Nederlandse reisversie van Monopoly. Wel heel erg klein om te spelen 😂

 70. Lilian Hentzen

  Hi Bianca, het zou een leuke troostprijs zijn voor gezin. Onze reis in de meivakantie naar Washington D.C, New York en Niagara Falls viel in het water toen we 2 dagen voor vertrek hoorde dat onze tickets waren geannuleerd door de vliegtuigmaatschappij ivm waarschijnlijk aankomend faillissement. Omboeken kwam uit op heel veel duizenden meer, onze kids waren erg verdrietig, wij eigenlijk ook wel ….enorm op verheugd en we hadden als voorwerk oa je website doorgelezen. Erg leuke site en actie! We blijven je volgen.

 71. Leuke actie! 😃 Mijn kinderen spelen graag Monopoly en als we deze winnen kan ik eindelijk een ander spel van Monopoly met ze spelen… 😉 Ik ben benieuwd hoeveel National Parks in dit spel zitten die we af kunnen strepen en hoeveel we op onze Bucket list kunnen zetten 😏

 72. Alicia Hofman - Voshol

  Super leuk! Wellicht kan ik mijn man zo overtuigen terug te gaan! Ik doe graag mee!

 73. Katia

  Oooh lijkt me super om dit te kunnen spelen! Volgende maand voor de tiende keer naar de States!
  Jammer genoeg geen parken dit keer dus zou zo’n spel wel handig zijn 😉!

 74. Charita Kreuger

  Groot monopoly & Amerika fan, maar deze heb ik helaas nog niet in de kast. Stom genoeg laten liggen vorig jaar toen we eindelijk onze Amerika droom zagen uitkomen, omdat de koffers al overvol zaten. Nu spijt van, dus deze winnen lijkt me echt ontzettend gaaf!!! Onze reis herbeleven met monopoly, hoe cool is dat? Misschien gaat zelfs mijn gezin dan aan de monopoly😍

 75. Hartstikke leuk. Afgelopen jaar in Yellowstone heel erg getwijfeld of ik het zou meenemen. Dat heb ik niet gedaan. Een spijt dat ik heb joh. Nou wie weet

 76. Wat een leuke winactie! Natuurlijk zouden wij deze graag winnen, we zijn verslaafd aan Amerika en dan met name de prachtige Nationale Parken! Ook dit jaar gaan we weer die kant op 🤗.

 77. Zou geweldig zijn om dit spel te kunnen spelen nu we niet in Amerika op vakantie gaan! Heerlijk om herinneringen op te halen en ideeën op te doen voor de volgende vakantie!😍

 78. Clau-dya

  Super leuk om zo met de kids alvast voor te bereiden om een mooie rondreis door Amerika, wat hun grote drom is!

 79. Barbara Croes

  Ken je dat…..? Mensen die allemaal aankondigen dat ze weer een geweldige toffe fantastische reis gaan maken naar jouw land? Jouw Amerika!!! En ikke… moet nog “geduldig” wachten tot ik weer mag!!☹️
  😉😉😉😉😉😉😉

 80. Yvonne D.

  Ik ben echt gek op Monopoly! Ik speel alleen al met hetzelfde bord vanaf dat ik op de basisschool zat en na ruim 20 jaar is er wel het één en ander kwijtgeraakt, verfrommeld, etc. Aan een nieuw exemplaar ben ik eigenlijk al veel langer toe en wat is er nou leuker dan deze editie?! 😀 Ik ben hard aan het sparen voor mijn droomreis naar Amerika en met dit spel wordt de voorpret natuurlijk alleen maar leuker!

 81. Edo de Waard

  Heel graag. #USA

 82. Heel graag voor mijn zoon, he loves USA 🍀

 83. Corry Bouma

  wat een fantastisch spel, heerlijk om zo het beroemde spel te spelen met plekken uit ons favoriete land van de mooiste plekken ter wereld…..we spelen graag en vaak monopoly en deze zou onze verzameling een extra dimensue geven…herinneringen ophalen en nieuwe reisideeen opdoen!
  ik loot supergraag mee

 84. Tja, hoe kan ik als concullega nou niet reageren? Ik zou het spel dolgraag winnen en gebieden op mijn site. En wat een leuk idee om zo’n winactie te organiseren! Je pagina volg ik al heel lang 🙌🏻

 85. elisabeth timmermans

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

 86. Cindy

  Ohhh heel graag… zo’n leuk spel en dan op een bord met de coolste plekken van de US… wie wil dat nu niet winnen… ik duim alvast … voor mezelf 🙈

 87. Kim

  Mijn vader is al heel lang ziek en die wil al heeel lang een monopoly spel. Ik zou het super tof vinden als ik die kan winnen voor verrassing voor mijn papa

 88. Nancy Van Berlamont

  Tijdens onze reizen naar de USA hebben we al verschillende parken gedaan zoals Zion NP, Grand Canyon NP, Mesa Verde NP, Monement Valley NP, Deadt Valley NP, Joshua tree NP , Sequoia NP, Yosemite NP, enz… Graag zouden we deze Monopolie willen winnen om herinneringen op te halen en verder de Nationale Parken te ontdekken om volgende reizen voor te bereiden.

 89. Marit

  Lijkt me super leuk! Ter voorbereiding op onze reis in september en de reis van mijn nicht in juli. We doen altijd al samen spelletjes en gaan nu beide voor het eerst naar Amerika, zo worden de spelletjesavonden nog leuker!

 90. Angelique

  Ik zou graag willen winnen omdat ik dol op Amerika ben. We hebben nog aardig wat op de planning en door dit spel komen we helemaal in de stemming om nieuwe routes uit te stippelen.

 91. Claudia

  Da’s pas een leuke actie! Wij houden van spelletjes en van Amerika. Over 7 weken gaan we een roadtrip maken. Hoe leuk is het als we nu alvast in de stemming kunnen komen.

 92. Stefan

  Ik wil deze heel graag winnen! Dan kan ik dit spelen met mijn neefje en nichtje. Ik ben nu zelf in Amerika maar dit past helaas niet meer in mijn overvolle koffer! Duimen maar.

 93. Maaike

  Tuurlijk heel erg leuk om dit te gaan winnen. Waarom willen wij dat winnen:
  Ha ha omdat wij grote fans zijn van Amerika.
  En niet voor te slijmen, maar ook van jouw blog😂
  Wij zijn nu in Nashville en we waren bij waffle house, toen mijn man zei,he daar zit je vriendin. Hé wie dan? ja zij van die blog.
  Nou grappig toch. Succes Bianca, leuke aktie in ieder geval .
  Groetjes Maaike

 94. Lilian Hentzen

  Bianca super leuk! Dank je wel, we gaan er veel leuke uurtjes mee beleven 😊

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.