Rainforest Cafe in Amerika

Hou je net als ik van bijzondere, aparte en soms gekke restaurants? Dan is het Rainforest Cafe een leuk thema restaurant in Amerika om te bezoeken. Stap binnen in een regenwoud, vol dieren, onweersbuien en een diverse menukaart.

Het Rainforest Cafe in Amerika is zoals de slogan als zegt: ‘A wild place to shop and eat! Het is weer eens wat anders dan de standaard restaurants. Leuk voor kinderen en iedereen die wel van bijzondere dingen houdt. Kijk maar:

Rainforest Cafe Niagara Falls USA #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Interieur van het Rainforest Cafe

Alle restaurants hebben hetzelfde thema: het regenwoud en dat zie je terug in het interieur. Maar toch is ieder restaurant een beetje anders. Naast de herkenbare elementen zoals de bewegende dieren van plastic, de geluidseffecten en de onweersbuien met lichteffecten vind je er ook een aquarium met de mooiste vissen, een kleurrijke bar en een winkeltje met souvenirs.

Rainforest-Cafe-eten

Eten en drinken in het Rainforest Cafe

In het Rainforest Cafe heb je een ruime keuze aan gerechten. Combineer een paar voorgerechten zoals op de foto en je zit bijna de hele dag vol. Liever iets anders? Er zijn broodjes, hamburgers, vis- en vleesgerechten en pasta. Of doe gezond en neem een quinoa salade! Je kunt je maaltijd afsluiten met een heuse chocolade-vulkaan!

Rainforest-Cafe-cocktails

Je hebt ook een uitgebreide cocktailkaart zowel met als zonder alcohol en de mogelijkheid bestaat om een souvenirglas mee naar huis te nemen. Bekijk hier alvast het menu.

Rainforest-Cafe-menu

Locaties van het Rainforest Cafe

Het Rainforest Cafe heeft momenteel 19 locaties in Amerika. Maar ook dichter bij huis vind je dit tropische restaurant. Er is een vestiging in Londen en een in Parijs, in Disney Village, naast de Disneyparken. Kijk alvast op de website van Rainforest Cafe voor meer informatie over de locaties.

Eten-in-Rainforest-Cafe

Vind je het Rainforest Cafe leuk? Dan kun je het T-Rex restaurant ook op je lijst zetten. Dit is eenzelfde soort restaurant qua sfeer en stijl, maar het staat helemaal in het teken van dinosaurussen. Hier lees je meer over het T-Rex restaurant in Orlando.

Heb jij het Rainforest Cafe al eens bezocht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.