Op reis vanuit je luie stoel: National Parks in Amerika: Grand Teton

Hoe gaat het met jullie? Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid is. Maar wat is het een rare situatie. Het voelt vaak zo onwerkelijk. Ik blijf de hele dag thuis en ga amper naar buiten. Het moet nog even bezinken dat mijn Amerika reis in mei niet doorgaat. En het meest erge vind ik dat er zo veel onzekerheid over alles is. Want niemand weet wanneer deze situatie weer voorbij is.

Ik merk dat er veel minder bezoekers op mijn website komen. Dat is natuurlijk logisch. Iedereen zit met zijn gedachte ergens anders. En hoewel mijn grootste hobby Amerika is en alles wat ermee te maken heeft, kan ik mezelf met moeite concentreren om er iets over te schrijven.

bron: Google Earth

Toch kwam ik iets leuks tegen wat ik graag wil delen. Google Earth biedt een soort interactieve tours aan door een aantal National Parks van Amerika. Vanuit je luie stoel kun je een kijkje nemen in de mooiste parken.

Dit is ook handig, want je kunt alvast een lijstje maken van de National Parks die je nog wilt bezoeken en welke plekken je zeker niet wilt overslaan, want bij de foto’s staat de naam van de scenic overlook. Zoals Grand Teton National Park bijvoorbeeld.

bron: Google Earth

En als je dit combineert met Google Streetview dan kun je een kijkje nemen hoe bijvoorbeeld het rijden in Grand Teton National park eruitziet.

Tijdens mijn bezoek aan Grand Teton National Park heb ik ook een paar 360-graden foto’s gemaakt en die vind je hier.

bezienswaardigheden-grand-teton-national-park-chapel-of-transformation

Benieuwd hoe deze Chapel of Transfiguration er van binnen uitziet? Dat zie je hier op Google Earth in Grand Teton National Park.

Verder lezen:

In de schaduw van Yellowstone: Grand Teton National Park
Waarom je Grand Teton National Park niet mag overslaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.