Het verhaal achter de foto: Een vloer vol met snoep

Als ik op reis ga neem ik meestal een uitgeprint boekwerk mee waarin niet alleen praktische informatie staat zoals adressen van hotels, routes en kaartjes, maar ook een lijst met leuke restaurants, bezienswaardigheden en must-visit winkeltjes. Zo bespaar ik veel tijd die ik anders kwijt ben om ter plekke iets uit te moeten zoeken. Bovendien weet ik zo vooraf (en als het goed is) bij welke restaurants je waar voor je geld krijgt.

Natuurlijk kom je tijdens het volgen van de planning ook allerlei leuke, onverwachte dingen tegen. Zo ook in New York. Toen ik bij restaurant Serendipity 3 wilde lunchen, bleek bij aankomst dat er een wachttijd van 45 minuten was. Maar dat was helemaal niet erg want ik had onderweg iets gezien waar ik heel graag wilde kijken. Mijn naam werd op de wachtlijst gezet en ik rende bijna terug naar.. Dylan’s Candy Bar!

Snoepwinkel in New York

Deze snoepwinkel in New York is opgericht door Dylan Lauren, de dochter van Ralph Lauren en is denk ik wel de mooiste snoepwinkel ever. Celebrities komen er geregeld, er worden films opgenomen en je vindt er 7000 soorten snoep. Overal is snoep, er staan snoepfiguren van plastic, het ruikt natuurlijk naar snoep en de grond is zelfs van snoep. Als kind droomde je daar toch van?

De 45 minuten vlogen om en met een mooi tasje vol met allerlei snoep en chocolade liep ik tevreden de winkel uit.

Ik ben zelf dus heel erg van het plannen. Ik vind het fijn als een vakantie perfect verloopt zodat ik alles kan zien en doen wat ik graag wil. Je weet immers nooit wanneer je weer terugkomt op de bezochte plek. Daarom wil ik er zoveel mogelijk uithalen. Perfectionistisch dat wel. En of ik het ooit anders zou doen, ik denk het niet. Want:

 

Each step I take must be sweet for a perfect holiday!

2 thoughts on “Het verhaal achter de foto: Een vloer vol met snoep

  1. Dat ziet er heerlijk uit! Ik ken deze snoepwinkel niet, maar de volgende keer dat we in New York zijn, brengen we denk ik wel een bezoekje (hij komt op het lijstje haha).

    Herkenbaar, dat laatste. Ik ben ook erg van het plannen en uitzoeken. Altijd bang om iets te missen hihi

    • Mooi he die vloer! Het is echt een leuke winkel. IK heb dat ook inderdaad. Ik wil niets missen en bovendien vind ik het heel leuk om vooraf alles uit te zoeken voor mijn Amerika reis. Dan kom ik al helemaal in de vakantiestemming 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.