De Piramide in Memphis

Ga je naar Memphis en ben je gek op outdoor-winkels, of zoals ik, gek op bijzondere winkels? Bezoek dan de piramide van Memphis, met de grote Bass Pro Shops en nog veel  meer! 

De Piramide in Memphis

In de piramide van Memphis vind je niet alleen winkels en een mooi hotel. Maar als je binnenstapt waan je je in een heel andere wereld. Het is binnen, maar het lijkt ook op buiten, want er is een moeraslandschap nagemaakt met bomen en water. Er staan opgezette dieren, maar er lopen en zwemmen ook levende dieren rond zoals eenden, vissen en zelfs alligators! Deze Bass Pro vestiging, ook wel de piramide van Memphis genoemd, is bijna 100 meter hoog en is een aanrader om te bezoeken.

Bass Pro Shops Piramide in Memphis #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Wat is er te doen in de piramide van Memphis?

In de piramide van Memphis vind je naast een hotel met 103 kamers ook een groot winkelgedeelte met vooral veel outdoorspullen, zoals visspullen en enorme boten en ook dingen voor je cabin, zoals handdoeken, beddengoed en leuke deurmatten. Er is ook een winkeltje waar je allerlei bakmixen een eetwaar kunt kopen.

souvenirs

Wil je genieten van een uitzicht, neem dan de lift naar boven (tegen betaling) naar de 28e verdieping naar The Lookout. Hier heb je uitzicht over Memphis en de Mississippi River. Er is ook een restaurant te vinden.

Uncle-Buck-Fishbowl-&-Grill.Memphis

Je kunt ook eten bij uncle Buck’s Fishbowl & Grill. Dit is een restaurant in de piramide op de begane grond met een groot aquarium in het midden. Het broodje world famous Islamorada sandwich met redfish is een aanrader.

Bsss-pro-piramid-in-Memphis

Shops-Bas-Pro-Shop-Memphis

Naast het restaurant vind je er tevens een bowlingbaan met zeethema. Dagelijks worden de vissen gevoerd om 10.00 en 15.00 uur. Je kunt er ook meer te weten komen over verschillende watervogels en hun omgeving in het Ducks Unlimited Waterfowling Heritage Center.

Locatie van Bass Pro Shops Piramide in Memphis

Een bezoek aan de piramide van Memphis kun je prima combineren met tal van andere leuke bezienswaardigheden in Memphis. Breng een bezoek aan Graceland of als je net als ik geen grote Elvisfan bent, spendeer dan een dag zonder Elvis. Lees er hier meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.