Coronavirus en naar Amerika?

Met veel enthousiasme had ik willen vertellen over mijn nieuwe Amerika reis die op de planning staat. Maar alles is nu anders sinds er strengere maatregelen zijn genomen vanwege het coronavirus.

Het plan was om in mei te vertrekken en dan vanuit Chicago naar Las Vegas te rijden. Nieuwe gebieden verkennen, naar ook terug naar plekken die we al eerder hebben bezocht en zo’n indruk hebben achtergelaten dat we er nog een keer naartoe willen of toen te weinig tijd hadden om alles te zien.

Na een paar dagen in Chicago was/is het plan om naar Minnesota (onder andere Mall of America) te gaan. Daarna door naar North Dakota en daar de boel eens verkennen. Verder naar het mooie South Dakota om daar Crazy Horse te bekijken, misschien nog een keer langs de prachtige Badlands en via westerndorpjes door naar het fantastisch mooie Utah en Arizona. Om uiteindelijk via een stuk route 66 de reis af te sluiten met genoeg tijd in Las Vegas om alles daar eens rustig te bekijken en hiervandaan verschillende natuurgebieden te ontdekken zoals Valley of Fire.

Voor deze reis had ik al een aantal hotels geboekt via Booking.com, maar die hotels kan ik allemaal annuleren. Dat doe ik meestal als ik een hotel boek, het voelt gewoon fijn om flexibel te zijn, mochten de plannen wijzigen.

Coronavirus en naar Amerika?

Dat gaat helaas dus niet. Maar ik blijf ondertussen gewoon nog verder plannen, bestemmingen uitpluizen en op zoek naar leuke restaurants en bijzondere dingen. Want ook al gaat de reis straks misschien niet door, de reis met deze route ben ik zeker van plan om een keer te maken.

Mei komt dichterbij en met de huidige maatregelen is het onbekend of we kunnen gaan. We houden hoop en duimen voor alles en iedereen dat het virus snel verdwijnt en dat we weer gewoon onze levens kunnen leiden.

Ik leef heel erg mee met alle mensen die hun reis nu al in duigen hebben zien vallen door het inreisverbod in Amerika. Velen hebben al maanden uitgekeken naar hun Amerika reis. Ik hoop dan ook dat iedereen z’n geld terugkrijgt en opnieuw de kans krijgt om een geweldige Amerika reis te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.