Amerikaanse Bakkerij in Nederland: De Drie Graefjes

Als je een heerlijke Red Velvet Cake wilt eten, dan ga je naar De Drie Graefjes. Deze taart is zo lekker dat terwijl ik dit schrijf, ik de neiging krijg om nu een stuk te gaan halen.

De Drie Graefjes in Amsterdam is een Lunchroom & American Bakery. Hier worden allerlei Amerikaanse heerlijkheden vers gebakken. Je kunt ze bestellen of direct meenemen. Naast de American Bakery zit een lunchroom waar je gezellig van al dit lekkers kunt genieten. Een paar voorbeelden van wat er zoal te krijgen is: Brownies, Blondies, Black Bottom & Devils Food Cupcakes, Chocolate Chip Cookies, Turtle Cake, Cheesecake, Carrot Cake en mijn favoriet: Red Velvet Cake.

Amerikaanse bakkerij in Nederland De Drie Graefjes

Er zijn verschillende locaties van De Drie Graefjes. Er zijn twee lunchrooms en twee American Bakeries. Elke Amerikaanse Bakkerij zit naast een lunchroom. Er zit een vestiging op het Rokin, parallel aan de Kalverstraat. Ideaal om te bezoeken tijdens een dagje shoppen in Amsterdam. En de oudste vestiging bevindt zich achter de Dam in de Eggertstraat. Dit monumentale pand heeft een terras en is dus een perfect plek tijdens de zomermaanden.

Naast de Amerikaanse zoetigheden kun je bij De Drie Graefjes ook terecht voor ontbijt, brunch, lunch en high tea.

Amerikaans Cupcake De Drie Graefjes

Even terug naar de Red Velvet Cake. Het is vervelend, maar waar: na het eten van deze taart word je van een standaard slagroomtaart niet meer blij. De taart smaakt zo lekker dat je je vingers er bijna bij opeet. Deze taart moet je een keer geproefd hebben en dan ben je verkocht.

Wil je een keer een speciale taart trakteren? De Red Velvet Cake (en de andere taarten en lekkers) kun je bestellen. Wel is het raadzaam om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen, want vooral in het weekend is de Red Velvet Cake heel populair. En geef de mensen eens ongelijk. De Red Velvet Cake is naar mijn mening één van de lekkerste taarten die ik ooit heb geproefd.

High Tea bij de Drie Graefjes

Benieuwd naar het menu? Of wil je meer informatie over de vestigingen en openingstijden? Kijk dan op de website van De Drie Graefjes.

De Drie Graefjes heeft nu ook een webshop!

6 thoughts on “Amerikaanse Bakkerij in Nederland: De Drie Graefjes

  1. Hier ben ik wel eens geweest, zooooo lekker! Je zou ook eens een kijkje moeten nemen bij het Zoete Stationnetje, te vinden op treinstations Haarlem en A’dam Sloterdijk. Hebben ook taart in Amerikaanse stijl!

  2. Wat grappig zeg, wij waren gisteren een dagje in Amsterdam en toen we met de tram op het Rokin reden zag ik hier een vestiging van! En ik dacht nog… dat ziet er gezellig uit haha 😀 Toevallig! Volgende keer maar eens binnenstappen dus.

    • Dat is inderdaad toevallig 😀 Was ik net te laat met mijn blog. Dat is jammer.
      Het is dus echt een aanrader en je kunt alles ook mee naar huis nemen.

  3. Dit is een van mij favoriete cafés in Amsterdam, zo lekker!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.