Gelukkig hebben we de foto’s nog #16

Toen reizen nog kon en onbezorgd was, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Op dag 16 hadden we een volle dag in San Antonio. En San Antonio vond ik ontzettend leuk. Ik had vooraf een beetje het idee dat het heel toeristisch zou zijn, maar dat viel heel erg mee. Natuurlijk kan het druk zijn bij de Riverwalk en de historische Alamo, maar je hebt veel mooie plekken die rustiger aanvoelen, zoals bijvoorbeeld het Pearl District.

Gezellig-Amerika-San-Antonio-River-Walk

Het viel me mee hoe groen het overal was in het centrum van San Antonio. De Riverwalk was net een soort attractie van een pretpark in een stad. Alles zag er heel netjes en verzorgd uit. Met een kaartje voor een van de bootjes, kun je de hele dag in en uit stappen en je zo bewegen door de stad. Ik vond het heel rustgevend om zo een dagje door de stad te varen, alvast kijkend naar leuke terrasjes en restaurants, de kunstwerkjes die vanuit de boot te spotten zijn, de talloze eenden en af en toe een schildpad langs de kant. Via de Riverwalk kun je dus prima San Antonio verkennen en ’s avonds genieten van alle lichtjes en levendigheid van de stad.

Lees verder: 5x doen in San Antonio

★ De reis die ik maakte, ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.