Winnen: Amerikaans zomerpakket

Deze winactie is inmiddels afgelopen
Om te vieren dat ik bijna weer naar Amerika ga, en ik al een aantal likes heb verzameld op Facebook, organiseer ik een kleine winactie! Jij kunt dit zomerse pakket winnen met Amerikaans lekkers.

Onlangs was ik in Amsterdam en bezocht ik daar een winkeltje vol Amerikaanse spullen. Dan is het altijd leuk om je slag te slaan en een beetje terug te denken aan je reizen door Amerika. Ik heb een klein pakketje samengesteld met leuke en lekkere Amerikaanse dingen.

Amerika-snacks-winnen

Vind je het leuk om dit te winnen? Je maakt kans als je het volgende doet.
1: Like de Facebookpagina van Amerika Reisblog via deze link.
2: Tag iemand met wie je dit lekkers wilt opeten en laat een reactie achter op dit bericht op Facebook.

3: Maak extra kans als je dit bericht deelt via social media.

De winnaar maak ik op 26 juli bekend op Facebook. 

 

2 thoughts on “Winnen: Amerikaans zomerpakket

  1. Ilsiee prins

    Woowwww wat een leuke en zeker heeeeeeerlijke winactie! Bij het lezen en zien van je bericht moest ik direct aan mijn lieve vriendin denken… Ze is echt helemaal fan van Amerika, is er al vaak naartoe geweest en zelfs 2 jaar op de highscool gezeten daar…. Het zal me niks verbazen als ze ooit een keer besluit te emigreren.. 🙁 Ha niet leuk voor mij natuurlijk want ik ben totaal niet dol op lange reizen hahahaha.. Om haar (reis)honger wat te stillen zal ik haar dolgraag verrassen met dit fantastische pakket!
    Leuk!!!
    Groetje van Ilsiee

  2. wim timmermans

    mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van opa hier als winnaar staat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.