Crockett’s Breakfast Camp – Restaurant Gatlinburg, Great Smoky Mountains

Een geweldige plek voor een ontbijt in Gatlinburg in de Great Smokey Mountains is Crockett’s Breakfast Camp! Het bevindt zich in de hoofdstraat van Gatlinburg en je kunt hier ontbijten van 07:00 tot 13:00 uur

Voor de deur van dit restaurant in Gatlinburg staat een enorme pan met de tekst: Crockett’s 1875 Breakfast Camp.  Zodra je het restaurant binnenloopt hoor je pingelende countrymuziek. Binnen is het groot, met stenen muren en houten meubels. Overal hangen sfeervolle lantaarns. Op de grond staan grote tonnen. Er zijn opgezette dieren te zien en er hangen allerlei oude spulletjes zoals potten en pannen, maar ook gereedschap en zadels. Er is een open haard en aan de muren hangen grote, vergeelde foto’s van mensen uit lang vervlogen tijden lees: hilbillies. Je krijgt het gevoel alsof er elk moment eentje binnen kan lopen.

crocketsbreakfastcampDe menukaart van Crockett’s Breakfast Camp is heel origineel; in de vorm van een krantje kies je het perfecte ontbijt.  Het biedt  een ruime keus aan allerlei gerechten van wafels tot oatmeal, burrito’s, toast en verschillende soorten ei. Terwijl je wacht op je bestelling, blijf je op de hoogte van het nieuws uit 1875.

CrockettAls je voor wafels kiest krijg je een groot bord vol. Verwacht niet veel fruit, bestel geen cappuccino en bestel wel een skillet! Deze kun je prima delen. Wij bestelden een skillet (een grote pan) en die bestond uit:  typische ontbijtgerechten uit de zuidelijke staten. Pannenkoekjes, bacon, biscuits (een soort broodjes) worst met dikke saus, pap met cheddar cheese, ham en aardappels.

skillet_crocket_breakfast_camp

Neem alvast een kijkje binnen in Crockett’s Breakfast Camp!

Crockett's Breakfast CampCrockett’s Breakfast Camp is te vinden op: 1103 Parkway, Gatlinburg, TN 37738
Bezoek de website van Crockett’s Breakfast Camp.

Of lees hier alvast wat je allemaal kunt doen in het leuke Gatlinburg!

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.