Cocktails drinken in New York: The Aviary

Ben je op zoek naar een bar/restaurant voor een speciale gelegenheid? Naar misschien wel de meest bijzondere cocktails van New York plus een prachtig uitzicht? Dan is the Aviary in New York de perfecte locatie. Ik vertel je er hier alles over!

The Aviary in New York

The Aviary bevindt zich in het chique en dure Mandarin Oriental hotel aan de rand van Central Park bij Columbus Square. Op de verdieping 35 vind je bar The Aviary en hier kun je met een geweldig uitzicht genieten van de meest bijzondere cocktails.

Mooiste-uitzicht-New-York

cocktail-with-smoke-Aviary

De cocktails van The Aviary

Bij binnenkomst kregen we uitleg bij de uitgebreide cocktailkaart. Er staan diverse cocktails op en de een is nog specialer dan de andere. Dit wordt aangeduid door symbooltjes van vogeltjes. Zo is de: ‘Boom Goes The Dinamite’ een warme cocktail met rook-effect en de ‘Bring Another Smurf’ verandert van kleur zodra je door het glazen rietje blaast. En ik dronk er de ‘Searching for the Emerald Sea’. Deze cocktail krijgt bij elke inschenking een andere smaak. Heel bijzonder! Zo zijn er tal van speciale cocktails waar je uit kunt kiezen.

★Tip. Ga rond zonsondergang. Zo kun je het uitzicht bewonderen bij daglicht, schemering en nacht.

aviary-cocktail-Bring-another-Smurf

The-Aviary

menu-the-aviary

De cocktails zijn niet goedkoop. Laten we eerlijk zijn. Maar over het algemeen is New York niet goedkoop en wat je voor deze prijs terugkrijgt is een mooie locatie, een geweldig uitzicht en bijzondere cocktails die je nog lang bij zullen blijven.

Enjoying the view at the Aviary New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA


★Tip: reserveren is een must. Als je reserveert dien je een betaling te voldoen met je creditcard. Dit bedrag wordt later van je rekening afgetrokken en is dus puur ter garantie dat je komt.

Eten bij The Aviary

Bij je cocktails kun je ook een snack bestellen. Om ons heen zagen we mensen een soort groot stuk kroepoek bestellen. Dit bleek de crispy pork skin te zijn met bijpassende sausjes. Best lekker en eveneens net zo bijzonder als de cocktails.

★Tip: vier je een speciale gelegenheid? Een verjaardag of een anniversary? Vermeld dit dan tijdens je reservering en wie weet wordt je dag nog een stukje specialer…

Kijk voor meer informatie of om alvast een reservering te maken, op de website van The Aviary in New York

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.