De Fotografie Tag

Een tijdje geleden werd ik getagd door Co van Op Reis met Co voor de fotografie tag. Deze tag is bedacht door Jenny van Ik Reis.net.

Ik vind het een leuke tag, ook omdat ik steeds meer met fotografie doe en probeer te doen. Mijn fototoestel is een compactcamera, een canon sx600 HS, waar ik niet zo heel tevreden mee ben. Gelukkig heb ik via internet een photoshopcursus gedaan en met een paar simpele handelingen kan ik mijn foto’s eenvoudig verbeteren, zodat het nog een beetje op iets lijkt.

Soms loop ik er nu tegenaan dat ik bepaalde foto’s mis voor op mijn blog. Dan denk ik: had ik toen maar die foto gemaakt! Ik maak nu al een lijstje van welke foto’s ik nodig heb voor als ik op reis ga. Die kan ik dan uiteinlijk gebruiken voor mijn blog. Zo lijkt het me heel grappig om een eetdagboek bij te houden van alle (Amerikaanse) dingen die ik daar ga eten!

Terug naar de fotografie tag: Hier zijn de antwoorden op mijn vragen:

Fuffy-Bunny

Wat is de laatste foto die je gemaakt hebt?
De laatste foto die ik heb gemaakt is van Fluffy Bunny. Ik werk momenteel vanuit huis en mijn konijn komt af en toe bij mij liggen. Heel gezellig en schattig. En ja, daar maak ik nog steeds vaak foto’s van en mijn konijnenfoto’s zijn ontelbaar! Daarom zul je Fluffy hier ook geregeld tegenkomen. Onlangs heeft ze samen met mij haar debuut gemaakt in een video! 

Wat is je meest populaire foto op Instagram?
Onderstaande foto is volgens mij de populairste foto op Instagram. Ik ben de laatste tijd steeds vaker actief op Instagram en ik vind het echt leuk om mijn foto’s te bewerken. Iets wat ik echt niet kan is foto’s in 1 stijl maken. Ik vind het juist leuk om verschillende stijlen en dingen door elkaar heen te gebruiken. Vaak wordt dit wel als de tip gezien om meer volgers te krijgen. Maar ik heb al bijna 500 volgers dus ik ben helemaal #blij!

Wat fotografeer je het liefst?
Het liefst fotografeer ik dieren en dingen in Amerika, zoals natuur, zonsondergangen, eten en de typische Amerikaanse stijl.

Op welke foto ben je het meest trots?
Op onderstaande foto ben ik het meest trots. Het is eigenlijk een combinatie van de dingen die ik het liefst fotografeer, namelijk dieren, zonsondergang en natuur.

Sunset in America

Welke foto vertelt jou een bijzonder verhaal?
Ik vind dit een lastige vraag. Ik heb uiteindelijk voor deze foto gekozen. Hij is gemaakt tijdens mijn eerste Amerika rondreis. Dit is langs Highway 1, een prachtige kustroute. De omgeving is er zo mooi en perfect en dit staat eigenlijk symbool voor mijn eerste Amerika reis. Ik heb het zo geweldig gehad en zoveel mooie dingen gezien, dat ik het voor geen goud had willen missen! Ik wilde graag kiezen voor een foto van mijn eerste Amerika reis omdat dit voor mij uiteindelijk resulteerde in deze blog en dus ook tot deze fotografie tag 🙂

Ik droomde er altijd al van om naar Amerika op reis te gaan, maar veel dingen hielden mij tegen. Uiteindelijk heb ik samen met mijn vriend de stap gemaakt en dankzij hem heb ik de reis ook kunnen maken. Toen is de liefde voor de USA helemaal aangewakkerd en daar is mijn Amerikablog Stripes & Stars ook uit ontstaan!

Highway-1-amerikablog

Ik mag de fotografie tag doorgeven en dit doe ik graag aan Sigrid van My Travel Secret. Zij heeft een Instagram vol prachtige foto’s en ik ben heel benieuwd naar haar antwoorden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.