Gelukkig hebben we de foto’s nog #9

Toen er nog geen coronavirus te bekennen was, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Natuurlijk mis ik het reizen naar Amerika en nu vooral het vooruitzicht wanneer de wereld weer normaal is. Maar ik mis ook de kleine dingen uit Amerika. De simpele dingen zoals gewoon in de auto stappen en over de Amerikaanse uitgestrekte wegen rijden. Langs alle maffe reclames en bumperstickers, vervallen schuren en wapperende vlaggen. Met 10x hetzelfde nummer op de radio of christelijke muziek. Vrachtwagens die in de achteruitkijkspiegel opdoemen en de gele strepen op de weg en groene borden met bestemmingen. Hoe lang de reis ook duurt, ik hou ervan en zo ervaar je het echte Amerika.

Tijdens dag 9 hadden we een lange reisdag van Memphis naar Dallas. En na een reis vol vlaktes, wegen en velden, zagen we vanachter het smerig autoraam de skyline van Dallas steeds dichterbij komen. Weer een stukje nieuw Amerika voor ons!

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van Texas in onderstaande Facebook post en vertel er kort iets over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.