Parrot Mountain in Pigeon Forge

Plots staat de auto heel erg steil. We staan op een heuvel waar je talloze papegaaien en andere (tropische) vogels kunt bekijken. Ik bezoek Parrot Mountain in Pigeon Forge!

Pigeon Forge is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Great Smoky Mountains. Er is ontzettend veel te doen en binnen no-time rijd je de Great Smoky Mountains binnen. Als je genoeg gewandeld en beren gezien hebt, kun je een bezoek brengen aan Parrot Mountain. In deze bijzondere tuin met een enigszins christelijk tintje, spelen de vogels de hoofdrol.

Parrot-Mountain-house

Parrot Mountain in Pigeon Forge

Op Parrot Mountain kun je veel verschillende soorten vogels bekijken. Sommigen zitten achter een gaas en anderen op een stokje. Sommigen zijn bijzonder en anderen lijken op parkietjes. Sommigen mag je voeren en bij anderen is het beter als je dat niet doet. Dan staat er een bordje bij met dat de vogel kan bijten.

Papegaaien-Pigeon-Forge

Toekan-Parrot-Mountain-Pigeon-Forge

De tuinen zijn mooi ingericht en je kunt zelf je route bepalen. Voor een kwartje koop je een handje voer. Als je het goed doet, stappen de vogels zo je vinger op en laat je ze uit je hand eten.

feeding-birds-Parrot-Mountain-Pigeon-Forge

Yellow-Bird-Parrot-Mountain-Pigeon-Forge

En er zijn best veel vogels! Een impressie van de vogeltuin en alle vogels die je kunt voeren en bekijken.

Een dominante vogel levert grappige situaties op. Zie die maar eens uit je nek te krijgen. Zijn soortgenoot blijkt nog erger, vertelt een medewerker, die de vogel behendig weer terug zet.

★Tip: In de vele kortingsbonnen-boekjes, te vinden bij hotels en restaurants, kun je meestal wel een bon vinden voor korting bij Parrot Mountain in Pigeon Forge.

Pink-parrot-Parrot-Mountain

Meet informatie vind je op de website van  Parrot Mountain in Pigeon Forge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.