19 april: National Garlic Day

Dat wordt uit je mond stinken want op 19 apri is het National Garlic Day! Deze dag staat helemaal in het teken van knoflook! Lekker! Jammer dat het niet bij eten blijft want vaak ruik je uren daarna nog naar dit familielid van de ui.

Op 19 april wordt er aandacht besteed aan knoflook, te gebruiken in verschillende soorten gerechten, maar het staat ook bekend om de positieve effecten op de gezondheid. Zo zou het kunnen helpen bij verkoudheid, een hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en hartziekten.restaurant_the_stinking_roseWist je dat je in Los Angeles en San Francisco terecht kunt in een ‘garlic restaurant?’ In het restaurant The Stinking Rose geniet je van allerlei knoflookgerechten en er is zelfs ijs met knoflook!

Ben jij hier wel eens geweest of in een ander knoflookrestaurant?

One thought on “19 april: National Garlic Day

  1. Ik ben in The Sticking Rose in San Fransisco geweest. Geweldig restaurant! Een aanrader voor iedereen die in SF komt.

    Het eten was verrukkelijk en het restaurant is ook super gezellig aangekleed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.