Starbucks Roastery in New York

Ben je net als ik gek op Starbucks? De winkels, de drankjes, typisch Amerikaans. Als je naar New York gaat, kun je daar een van de 6 bijzondere Starbucks Roasteries bezoeken die er wereldwijd zijn. Hier lees je meer over de Starbucks Roastery in New York!

De Starbucks Roastery is sinds december 2018 geopend in New York. In het populaire Meatpacking District, naast de Chelsea Market, een populaire trekpleister met allerlei eetgelegenheden en bijzondere winkels en dichtbij The High Line Park.

Maar de Starbucks Roastery in New York is geen gewone Starbucks vestiging. Niet alleen is het erg groot, qua design is alles uit de kast gehaald. En het gaat hier om de totaalbeleving. Koffie speelt de hoofdrol en is het kunstwerk en Starbucks de artiest. In samenwerking met architecten en kunstenaars hebben ze er hier echt iets moois van gemaakt.

Starbucks-Roastery-New-York-Siren
Things-to-do-in-New-York-Starbuck-Roastery

Hier worden koffiebonen geroosterd en speciaal drankjes naar jouw wens bereid. Proef koffie die op een van de 5 verschillende manieren gezet is of kies voor een tasting met bijvoorbeeld koffie en chocola.

Heb je zin in iets anders? Dan kun je terecht in de Arriviamo Bar. Hier zijn cocktails verkrijgbaar die geïnspireerd zijn op de Starbucks koffie en thee, maar ook klassieke cocktails met een moderne twist, bier en wijn.

Starbucks-Roastery-in-New-York

Je kunt hier ook prima wat eten. Van zoete broodjes en croissants tot de mooiste gebakjes uit de Milanese bakerij-afdeling maar ook hartige gerechten zoals pizza met asperges.

Deze bijzondere Starbucks-vestiging is zo veel meer dan koffie alleen en wat mij betreft een bezoek waard! Kijk voor meer informatie en openingstijden op de website van de Starbucks Roastery in New York.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.