Een terugblik en een gelukkig 2023!

Bij deze wil ik iedereen een heel gelukkig 2023 wensen! Dat al je Amerika-dromen uit mogen komen dit nieuwe jaar en dat je vaak terugdenkt aan gemaakte Amerikareizen en de reizen die op de planning staan en waar je van droomt! En het belangrijkste, heel veel gezondheid.

Een terugblik naar 2022

In 2022 maakte ik eindelijk weer een reis naar Amerika! Voor het eerst bezocht ik New York tijdens de kerstperiode en dit was geweldig mooi! Tijdens deze mini-roadtrip bezocht ik ook Philadelphia en omgeving. Het was heerlijk om weer terug te zijn in de VS en de ‘standaard-Amerika’ dingen te doen, zoals eten bij bepaalde restaurantketens en shoppen bij Walmart en natuurlijk heel veel nieuws ontdekken.

In 2022 heb ik niet veel gepost op Stripes & Stars. Eind 2021 is mijn moeder overleden en daarna kon ik me er moeilijk toe zetten om verder te gaan met mijn blog. Door Covid gingen veel Amerika reizen niet door of was het niet mogelijk om te reizen en dit was natuurlijk ook niet bevorderlijk voor mijn blog.

In 2022 heb ik ook een tijd doorgebracht in Spanje. Dit voelde als een nieuw begin en hier heb ik het idee gekregen om naast Stripes & Stars een website te beginnen over bestemmingen in Spanje. Ik hou jullie hiervan op de hoogte.

Maar door mijn Amerika reis in 2022 heb ik weer zo veel nieuwe inspiratie opgedaan en ook meer zin gekregen om te schrijven en dingen te delen. De komende tijd komen mijn dagverslagen online en artikelen over de bestemmingen die ik heb bezocht. Hopelijk genoeg inspiratie voor jouw nieuwe Amerika-reis!

5 x Amerika routes + tips vind je hier!

Bizons-in-Yellowstone

Een nieuwe Amerikareis in 2023?

Voorzichtig wordt er al over een nieuwe reis gesproken. Hoe en wat is nog niet helemaal zeker. Nog een bezoek aan Yellowstone staat hoog op het verlanglijstje en een tijd geleden heb ik een reis uitgestippeld die niet doorging. Die route kun je hier bekijken. Er valt dus nog veel te ontdekken in Amerika en er blijven natuurlijk altijd plekken waar je dolgraag een keer naar terugkeert…

Heb jij al plannen voor 2023? Heb jij al een nieuwe Amerika reis geboekt? Of ga je dat binnenkort doen? Laat het vooral weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.