Winnen: Een diner voor twee bij TGI Fridays!

Mijn favoriete Amerikaanse restaurant in Nederland is zonder twijfel TGI Fridays in Utrecht. Lekkere en diverse voorgerechten, crazy milkshakes, verfrissende cocktails en een toetjes-menu waaruit je maar moeilijk kunt kiezen. Heb jij er al eens gegeten? Nu maak je kans om een diner voor twee personen te winnen! Doe je mee met de win actie?

Als je naar een Amerikaans restaurant in Nederland wil, moet je bij TGI Fridays zijn. Amerikaanse booths, cocktails, hamburgers, ribs met Tennessee Glaze Jack Daniel’s saus, steak, salades, mac n’ cheese, crazy milkshakes en de lekkerste toetjes. Niet alleen is TGI Fridays een leuk en mooi restaurant, maar er zijn ook live-optredens en je kunt er je favoriete sportwedstrijden zien, geregeld zijn er acties waardoor je er met korting kunt eten. Er is een grote bar die centraal staat om lekker te borrelen en er zijn Amerikaanse booths waardoor je extra gezellig met elkaar kunt dineren.

Interieur-TGI-Fridays-Utrecht

fridays Utrecht Amerikaans restaurant

TGI Fridays in Utrecht bestaat nu iets langer dan een jaar. Ik mocht bij de opening zijn en heb er al een aantal keer gegeten. (Als het restaurant dichter in mijn buurt zou zijn, zou ik er veel vaker te vinden zijn) En nu mag ik weer een diner voor twee weggeven! Dus met twee personen dineren bij TGI Fridays in Utrecht!

Maak kans op een diner voor twee personen bij TGI Fridays Utrecht!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is simpel:

★Laat in een reactie hieronder weten welk gerecht jou lekker lijkt van de menukaart van TGI Fridays in Utrecht.
★ Je maakt extra kans als je een like geeft aan mijn Facebookpagina Amerika reisblog
★ (Zorg dat je een e-mailadres achterlaat waarop je bereikbaar bent)
★ De winnaar wordt hier bekendgemaakt op 21 juli.

32 thoughts on “Winnen: Een diner voor twee bij TGI Fridays!

 1. Thea van der Velden

  Maple glazed salmon lijkt me heerlijk

 2. Nicole Ammerlaan

  Ik ga voor de Spicy avocado chicken sandwich….en de pork belly nachos vooraf. Heerlijk!

 3. Amber

  Mij lijkt de Tennessee New York Strip Steak lekker!

 4. Maaike

  Let’s start with Fresh Mex Nachos, grab a Tennessee New York Strip Steak and if I can handle it: a S’moreo extreme shake 😍😍😍😍😍

 5. Danielle

  Als we in Amerika zijn eten we (bijna) elke dag wel een broodje hamburger haha. Heerlijk! Voor mij de bacon cheeseburger en mijn vriend de sunrise burger. De sharing plate ziet er overigens ook verrukkelijk uit! En als toetje de smores jumjum! Krijg er gelijk zin in!

 6. Ling

  De roasted cod wil ik graag proberen. Leuk om via deze weg kans te maken dan rijd ik graag van Rotterdam naar Utrecht om te eten! Een beetje vakantiegevoel proeven.

 7. Patricia

  Celebration cake extreme shake 😋

 8. Geertje Wolters

  Ik zou de Carolina bbq ribs pakken, met de mac and cheese as a side. Heerlijk! Water loopt me al in de mond haha.
  Groetjes Geertje

 9. Gerard Hoepel

  De BBQ Pork Ribs lijkt me wel lekker ik ben gek op spareribs

 10. Sofie verschuere

  Crispy burger pleasse en de smores pie omg!!! 😀👍

 11. Cindy Austin

  BBQ pork ribs, Mac n cheese, mango lemonade shake en als toetje New york strawberry cheesecake. Lijkt me heerlijk.

 12. Sandra

  Het menu staat vol met lekker gerechten.
  FRIDAYS™ THREE FOR ALL lijkt me leuk om te proberen. Vooral omdat je meerdere dingen kunt proberen!

 13. Octavia

  Natuurlijk de Jack Daniels ribs als toetje de cheesecake!! Ik heb gelijk trek!!

 14. Mieke Dijkers

  Zeker weten de Cowboy Burger en de cheesecake als toetje…. MAAK ME GEK!

 15. Richard Bosch

  TGI Fridays was een favoriete restaurant in Florida 8 jaar geleden in Florida. Helaas zit er al jaren geen nieuwe vakantie meer in.
  Om toch een keer de oude sfeer te herbeleven willen we naar TGI Fridays in Utrecht. We gaan voor de Sunrise Burger.

 16. Claudia

  omdat ik intens kan genieten van de FALLING OFF THE BONE Spareribs.

 17. Anne Vd Loop

  The New York steak lijkt me ontzettend lekker😀

 18. Marina

  The slider combo!

 19. Michelle

  Ik zou sowieso voor zo’n mega Milkshake gaan, doet me echt direct denken aan Amerika!

 20. Arjen

  Ik ga mijn vriendin verrassen met een reis naar New York volgend jaar maart en natuurlijk wil ik dat ook op een leuke manier aan haar gaan geven. Aanstaande vrijdag (12 juli) begint de zomervakantie en die avond wil ik het gaan geven. Wat is nou leuker om dat te doen tijdens een bezoek aan TGIF. Ik zou het dan ook heel erg leuk vinden om deze prijs te winnen om gelijk vrijdag te kunnen geven..

  Het gerecht wat ik zou bestellen is: NEW YORK STRIP STEAK

 21. Marlies van der Schoor

  Fridays Three For All lijkt me erg lekker.

 22. Co

  Alles waar de beroemde Jack Daniels saus op zit zou ik willen eten 😍 Heb TGI Fridays helaas niet kunnen bezoeken tijdens mijn laatste bezoek in de VS, maar nu ik terug ben in Nederland zou ik alsnog graag gaan 😊

 23. Yvonne van Vugt

  Ik kan weer niet kiezen. Heb ik in the USA ook altijd last van 🙂 Dus dat word na lang twijfelen de falling of the bone en dan ondertussen wat hapjes stelen van het bord tegenover me. Eerlijk zullen we alles delen, behalve het toetje 🙂 De s’mores helemaal voor mezelf.

 24. Petra

  Bij toeval op je website terecht gekomen en zit al een uur te lezen :). Wij gaan volgend jaar op huwelijksreis naar Florida en ik kan nu voor elke dag al een restaurant bedenken haha. Ben nog nooit bij TGIF geweest en dit zou een mooie kennismaking kunnen zijn voordat we naar USA afreizen! Ik heb de kaart doorgekeken en er staat te veel lekker op. Maar om het echt Amerikaans te houden, zou ik toch voor de Sunrise Burger gaan 🙂 En dan ook zo’n Smoreo extreme shake na. Bedoel, als we het doen, doen we het ook goed.

 25. José

  Pffff, niet makkelijk hoor om een keuze te maken, maar ik ben eruit. De beroemde TGI spareribs Yammie!!! Het water loopt me alweer in de mond😀

 26. Michel Theeboom

  Beef and Chorizo Sliders with a Gooise Island IPA!

 27. Gonneke Karel

  Oef wat een keuze… maar ik zou gaan voor de CELEBRATION CAKE EXTREME SHAKE 😋😋

 28. benny schroyen

  een “Falling off the bone” met een Ginger Mule lijkt me erg lekker
  maar ik win toch nooit iets

  .

 29. Daisy

  Cowboy burger, heerlijk met brisket!

 30. elisabeth timmermans

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit heerlijke exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar
  Celebration cake extreme shake

 31. Barbara Croes

  Lets talk about dessert 🇺🇸

  NEW YORK STRAWBERRY CHEESECAKE!!!😍

 32. Yvette de Groot

  Easy! Voorgerecht de sliders, hoofdgerecht the bacon cheeseburger and after the ’s mores pie! 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>