Winactie: M&M’s pakket uit Amerika!

Deze winactie is inmiddels afgelopen

Toen ik terug kwam van een geweldige Amerika reis, was mijn koffer voor een groot deel gevuld met allemaal snoep en chocola uit de VS. Dit wil ik natuurlijk graag delen! Daarom maak je nu kans op een M&M’s pakket!

winactie-blog

Bijzondere M&M’s
In Amerika vind je vaak M&M’s met smaken die je niet zo snel in Nederland tegenkomt. Des te leuker om ze te proberen. In het pakket zitten 4 zakken M&M’s met de smaken: Mint, Pretzel, Coffee Nut, Almond en een klein zakje Candy Corn M&M’s en 3 kleine moonpies.

Wat moet je doen om dit M&M’s pakket te winnen?

Like de Facebook pagina Amerika Reisblog
Tag iemand met wie je de M&M’s zou willen delen 😉
★ Deel dit bericht.

★ De winnaar maak ik op 27 november bekend op Facebook.

One thought on “Winactie: M&M’s pakket uit Amerika!

  1. Oh leuk!!! Wij zijn ook net terug uit Amerika en ik heb echt mega veel spijt dat ik de m&m’ s niet heb meegenomen. Ik maak dus graag kans. Heb er al een leuk recept mee bedacht en die komt zeker online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>