Win een diner voor twee bij TGI Fridays Utrecht!

Jullie weten vast al dat ik fan ben van TGI Fridays. Ik was heel erg blij toen ik hoorde dat er ook een vestiging in Nederland zou komen. Ik ben er al een paar keer geweest en nu mag ik iemand blij maken met een diner voor 2 personen bij TGI Fridays Utrecht!

De win-actie is afgelopen. Hou deze website in de gaten voor nieuwe win-acties!

Amerikaanse booths, cocktails, hamburgers, ribs met Tennessee Glaze Jack Daniel’s saus, steak, salades, mac n’ cheese, crazy milkshakes en de lekkerste toetjes. Dat is TGI Fridays in Utrecht. Als ik naar een Amerikaans restaurant in Nederland wil, dan weet ik waar ik naartoe moet.

Interieur-TGI-Fridays-Utrecht

Win een diner voor twee personen bij TGI Fridays Utrecht!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs is als volgt:

★Laat in een reactie hieronder weten welk gerecht jou lekker lijkt van de menukaart van TGI Fridays in Utrecht.
★Je maakt extra kans als je een like geeft aan mijn Facebookpagina Amerika reisblog
★ (Zorg dat je een e-mailadres achterlaat waarop je bereikbaar bent)
★ De winnaar is bekend!
Marianne Hagens, gefeliciteerd met deze prijs! Er wordt via e-mail contact met je opgenomen.

smores-pie-TGI-Fridays-Utrecht-in-Nederland

56 thoughts on “Win een diner voor twee bij TGI Fridays Utrecht!

 1. John Stelten

  Uhmmm….ik ga toch echt voor de Falling of the Bone!

 2. Angelique

  Oooh heerlijk! Ik zou dan gaan voor de Friday’s three of all. 😍😍😍

 3. Marleen

  Aangezien ik 27 december een groot feest te vieren heb, ik word namelijk 40 jaar, pak ik het menu groots aan!!!!
  Ik start graag met fridays potato twisters met een pink punk cosmo martini.
  Dan ga ik voor een spicy avocado chicken sandwich met een cowlsla on the side graag.
  En als dessert kies ik een smores pie en omdat ik maar 1 keer 40 word neem ik er de celebration cake extreme shake bij.
  Let’s celebrate my 40th birthday!!!!!!

 4. Joyce B

  Die sunrise burger ziet er echt geweldig uit!! Of de Carolina ribs!

 5. Jerry Bakker

  Ik kan gewoon niet kiezen dus moet het wel three of all. We moeten tenslotte in trainingskamp voor komende zomer

 6. Debby

  De sesame jack chicken stripes! Drink geen druppel alcohol maar de jack daniels smaak in dit gerecht is zooooo lekker..

 7. Karen

  New York Tennessee Glazed Steak, what else?

 8. Ohh ik zie veel heerlijke gerechten! Maar ik kies de Caroline BBQ pork ribs met een portie mac ‘n cheese on the side <3

 9. M Vd heiden

  Spicy avocado chicken! Of de sunrise burger. Of toch…
  Gewoon vaak teruggaan en afvinken dus😊😊😊

 10. Dat zijn een hoop lekkere gerechten, maar ben zeer benieuwd naar SPICY AVOCADO CHICKEN SANDWICH… 😋

 11. Ling

  Oei, moeilijk om te kiezen….. ik ga voor de top sirloin steak. Zou daar graag willen eten en rijd er graag een eindje om.

 12. Els

  Kan niet kiezen..alles lijkt me lekker. The cowboy burger dan maar. Maar fall of the bone lijkt me ook heel lekker En als ik er dan toch ben..een lekkere dessert the Friday browny of the apple crunch..

 13. Manon

  De pork belly nachos! Mijn vriend en ik kopen in Amerika meteen de eerste dag een flinke voorraad pepper Jack cheese omdat we daar allebei dol op zijn. Daarna zou ik voor een burger gaan en erbij wordt natuurlijk een Budweiser gedronken. Met die combinatie waan ik me helemaal op vakantie in ons favoriete land.

 14. Nicole Ammerlaan

  New york cheesecake natuurlijk! Met mijn dochter Sabien die 12 december 20 wordt!!

 15. Fhayda Bolten

  Pfoe, er is zoveel lekker daar 😋 Ik begin met de Pork Belly Nacho’s, dan de Jack Daniels bbq pork ribs met als side de mac and cheese en als toetje de s’mores pie. Krijg er trek van 😂

 16. Alberdina mud

  Ik ga voor de entrecote met Jack Daniels glaze en als ik nog een plekje over heb nog een stuk cheesecake 😋

 17. Kirsty

  De mozzarella sticks. Al weet ik al dat die superlekker zijn door de TGI in Engeland.

  Groot fan van TGI!!

 18. Gwen Vos

  Jack Daniel’s BBQ pork spare ribs!!! 😋

 19. Tamara Zwik

  Ik zou gaan voor de ceasar salad of de three combo.. ik zou hierheen gaan met mijn verloofde René Bartels.

 20. Patricia

  Elote wings

  Falling of the bone met mac ’n cheese als side
  Fresh made lemonade

  En de celebration cake extreme shake, alleen daar is dan geen plaats meer voor 😂

 21. Robert Haring

  Zeker de Sunrise Burger!!

 22. Franny Bergmans

  Wow, dat ziet er lekker uit! Heb eerlijk gezegd nog nooit bij TGI Fridays gegeten (terwijl we al 9x in de USA zijn geweest…)…. maar de menukaart van deze vestiging in NL ziet er goed uit!
  Mijn keuze zou zijn: als voorgerecht de Sesame Tennessee strips. Als hoofdgerecht de Jack Daniels BBQ pork ribs met natuurlijk frietjes erbij. En het nagerecht de s’mores pie. Met een lekker drankje erbij, de Friday’s Margarita.

 23. Patricia Karst

  Ik zou gaan voor de Sesame Tennessee chicken….en een brownie als toetje!!
  Uittesten of ze hetzelfde smalen als de Jack Daniels Chicken Strips en de Brownie Obsession die ik ooit heb gegeten in Orlando… zou heel graag een vergelijkend onderzoek doen hoor!! Heerlijk Amerikaans uit eten in eigen land….misschien wel een middel tegen de eeuwigdurende heimwee naar de USA.ik ga duimen!!!

 24. Gerard

  Zoiezo sunrise burger en amarican cheesecake krijg er nu al zin in

 25. Marije

  Als voorgerecht zou ik gaan voor de slider combo. Als hoofdgerecht zou ik de sunrise burger kiezen met classic fries. En als toetje natuurlijk de celebration cake extreme shake. De vorige keer dat we er waren, was het ijs op en konden we deze dus niet eten. Terwijl ik me er zo op had verheugd! Dit zou een ideale herkansing zijn dus! 😉

 26. De JACK DANIEL’S BBQ PORK RIBS natuurlijk 😁 Groetjes van Miquelli

 27. Fred

  Ja,dat wil ik doen met mijn lieve Ria ❤️❤️❤️ natuurlijk. Net als ik een enorme USA fan. We zijn er getrouwd!

 28. Ron Notenbbom

  Samen met mijn vrouw om dat heerlijke USA gevoel weer te beleven in ons favoriete restaurant. Neem ik op eigen kosten mijn zwager en schoonzus mee, die ook USA verslaafd zijn.

 29. Maaike Schoutsen

  Mmmmmh dat klinkt heerlijk, ik maak graag kans om te winnen. Heimwee naar Amerika!

 30. Debby Kooij

  FRIDAYS™ THREE FOR ALL, van alles wat 🙂

 31. Frans Heijmans

  Ik zou dan met mijn vrouw Plony gaan. We zijn enorme Amerika fans en bij TGI beleven we dan weer even het goede gevoel! Volgende kans wordt anders pas oktober volgend jaar!

 32. Wendy Maeyson

  Oooooeeee jummmmmm. Hoe kan je kiezen uit die menukaart dan?? Uhmmm de pork nacho’s of de burgers of de pulled chicken nachos. Klinkt heeeeerlijk allemaal.

 33. Ilja Bomers

  Lijkt me erg leuk om met mijn man samen naar toe te gaan. Wij gaan met onze kinderen (dan 10 en 12) in de zomervakantie 2019 voor het eerst naar Amerika en zijn nu lekker aan het voorbereiden. Bij die voorbereiding zou een echt Amerikaans diner erg leuk zijn! De Fridays Three for All ziet er heerlijk uit!

 34. Mieke Dijkers

  Super leuk dit!
  Ik volg je al heel lang.

  Ik zou zó graag een keer daar willen eten. Wij wonen in het oosten van het land en daardoor niet vaak in de gelegenheid om zoiets te doen.
  Maar als ik zou winnen zou ik met mijn vriendin Anneke Vloon er een super leuke dag van maken!!

 35. Annelien Daman-Gahrmann

  Oh zo’n smores pie. Wij hebben dat gegeten bij de cracker barrel. Nu al heimwee terwijl wij van de zomer nog op vakantie in de 🇺🇸 zijn geweest😜

  Gr.Annelien

 36. Lisa Merk

  Na lang twijfelen (want alles is lekker) kies ik toch de sunrise burger 😍

 37. Wendy Dekkers

  CAROLINA BBQ PORK RIBS 😋🇺🇸🍀 en als toetje FRIDAYS BROWNIE

 38. Twan

  Met zoon Jesse komen we al vanaf 5maanden oud n the USA. Hoe leuk zou het zijn om met hem,nu13, te geneiten van de Jack Daniels ribs!

 39. FALLING OFF THE BONE maar zou zeker het toetje niet overslaan CELEBRATION CAKE EXTREME SHAKE heb gewoon honger gekregen van de menukaart dus ik en mijn partner zouden graag onze 11 jaar willen vieren bij jullie.

 40. Marieke Stakenburg

  Dan ga ik voor de Cowboy Burger…

 41. Danielle

  Tja… waar beginnen we?? Ik denk met de boneless chicken wings of toch de nachos? Daarna in elk geval de Jack Daniel’s Ribs (jammie!!) en als toetje de ‘smores pie of gewoon een keer de celebration cake extreme shake gewoon omdat het zo geweldig uitziet. Maar dan hoef ik misschien geen voor en hoofdgerecht en dat is weer jammer. Zucht… waarom zijn er zoveel keuzes in het leven zo lastig?!
  Ik mis de US en kan niet wachten tot onze volgende vakantie 😞

 42. Claudia Vennix

  Allemaal erg lekker, daar wil ik wel heen om mijn verjaardag te vieren en onze volgende Amerika trip te plannen. De wingplatter en de jack Daniels BBQ pork ribs, samen delen natuurlijk, en dan de ‘smores pie en de celebration cake shake, ook samen delen natuurlijk! Yummie! Love your blog!

 43. Lisette van Faassen

  Dit restaurant staat heel hoog op ons lijstje.❤️ Mijn dochter is bijna jarig 19 december en ik zou daar graag haar verjaardag willen vieren 🎉 samen met het gezin en de amerikaanse sfeer willen proeven 🇺🇸waar we heel veel heimwee van hebben het is net als thuis komen. Ik ga voor de Jack Daniel’s BBQ pork spare ribs want dat ziet er heel erg lekker uit 😋 duim duim duim 👍

 44. Marianne Hagens

  Diner voor 2 zou ik graag winnen om samen met mijn dochter lekker te genieten van CAROLINA BBQ PORK RIBS en natuurlijk voor Isabel CELEBRATION CAKE EXTREME SHAKE 😍.
  Ben ontzettend trots op haar, dat ze iedere dag om 6.20 op staat en bijna een uur op de fiets zit om naar de brugklas te gaan en het heeft geen effect op haar humeur 😉

 45. LIndsay Flokstra

  Oeeh die Potato Twisters! <3 en uiteraard samen met Niels van Woudenberg. Lijkt me te leuk!!

  Sinds onze eerste trip naar Amerika dit jaar zijn wij helemaal 'verslaafd' geraakt aan dit geweldige land. Elke dag heimwee. Te gek dat er steeds meer Amerikaanse ketens naar NL komen. 😍

 46. Falling of the bone, komend jaar niet naar the states dus een etentje om toch in de stemming te blijven zou geweldig zijn.

 47. Patrick Basten

  Om te starten met de fresh mex nachos, daarna een Sunrise burger en eindigen met de cheesecake!

 48. Tine

  Last van keuzestress🤣 heel veel is erg lekker maar dan ga ik toch voor de New York Tennessee glazed steak. Beetje coleslaw en mac&cheese en na de smorespie. Tot nu dacht ik steeds vast te groot maar zou em zo graag willen proberen.yummie🤗

 49. Amber

  Jammie! Ik zou voor de Jack Daniels BBQ pork ribs gaan. Kunnen we alvast een beetje in de stemming komen voor volgend jaar als we naar de States gaan.

 50. Kevin

  I’ll have the NEW YORK TENNESSEE GLAZED STEAK
  Jack Daniel’s glaze, man daar droom ik ‘s nachts van….

 51. Marjolein Schuurman

  wow, dat is nog eens een menukaart waar ik u tegen zeg. ik vind heel veel dingen lekker klinken, maar als ik moet kiezen ga ik helemaal voor RIBEYE STEAK WITH PORCINI BUTTER

 52. Ooohh that’s a tough one. Ik zou starten met een portie buffalo wings. Nobody makes them better than an american restaurant. Dan als main course… I’m a sucker for ribeye, dus dat wordt de ribeye steak with porcini butter en geen feest is compleet zonder een dessert. Bring it on. ‘S mores pie of New Yorks Strawberry Cheesecake? ‘S mores pie of New Yorks Strawberry Cheesecake? ‘S mores pie of New Yorks Strawberry Cheesecake? I think I’ll go for the New Yorks Strawberry Cheescake.

 53. Octavia

  Met Freek Lassche! De Jack Daniel’s BBQ ribs en uiteraard een lekker toetje, ik heb trek!!

 54. Richard Bosch

  TGI Fridays was één van de meest favoriete restaurants tijdens onze vakantie een paar jaar geleden in Florida.
  De sfeer willen we graag weer herbeleven met bijvoorbeeld een Cowboy Burger bij TGI Fridays in Utrecht

 55. Marina

  Maakt niks uit, vind alles lekker.
  Combineren we het met een hotelovernachting, heerlijk

 56. lyan

  ik zou gaan voor een lekkere top sirloin steak, heerlijk! En als er dan nog plek is ’s mores pie na….mmmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>