Westkust Amerika reis dag 12: Koud bloed en Hard Rock Hotel in Las Vegas

Vandaag moeten we helaas uitchecken uit onze prachtig mooie kamer. Maar… we gaan naar een ander bijzonder hotel tijdens onze hotel-tocht in Las Vegas!

Aangezien we gisteren de buffetpas hebben gekocht, gaan we ontbijten bij een van de deelnemende hotels. Het wordt het Paris hotel. Dit is een prachtig hotel om te bezoeken. Herkenbaar aan de Eiffeltoren die voor de deur staat. In het hotel zijn de straten van Parijs nagemaakt en er is ook een gezellig buffetrestaurant. We gaan zitten aan een tafeltje en het lijkt door de geveltjes van Franse huisjes, de blauwe lucht en de echte musjes, alsof we niet langer in de USA zijn. We zijn er voor het ontbijt, maar dit gaat net over in de lunch, we kunnen dus ook voor wat stevigere, warme gerechten kiezen. En natuurlijk is er enorm veel keuze.

Hotel Paris in Las Vegas Amerika

★Tip: Extra veel keus tijdens een bezoek aan een buffet? Ga dan in de periode dat het ontbijt overgaat in de lunch.

Na het ontbijt lopen we via de Strip terug. Hier kom je veel (verklede) straatartiesten tegen. Zo ook een man met een leguaan(?), genaamd Little Vegas en die mag ik wel even vasthouden. Zijn buikje voelt heel koud aan en zijn nageltjes zijn scherp. De man maakt foto’s en ik geef hem een paar dollar.

Litlle-Vegas-in-Las-Vegas.

We gaan nog een keer shoppen bij een outlet winkelcentrum en daarna rijden we naar Alamo omdat er een probleem met de Toyota is. De mensen doen hier helemaal niet moeilijk en we krijgen een mooie, nieuwe auto mee. Een Amerikaanse bak. En ‘Big Plus’: Een Chevrolet! Hiermee rijden we naar het volgende hotel: Het Hard Rock Hotel in Las Vegas!

Het Hard Rock Hotel in Las Vegas ligt net iets buiten de strip. Dit hotel heb ik gekozen omdat ik Hard Rock heel leuk vind en omdat dit hotel ook een fijn zwembad heeft. Ideaal om een dagje aan te ontspannen.

We checken in en gaan opnieuw naar een hele mooie kamer met een zithoek, uitzicht op de stad, heerlijke bedden, een bad en een fijne regendouche. Ook geboekt met een aanbieding.

hard rock hotel in Las Vegas

★Tip: Bij veel hotels in Las Vegas wordt er een resort-toeslag berekend. Kijk goed of dit al bij de prijs inzit. Deze toeslag kan zijn voor gebruik van de parkeergelegenheid, het zwembad en WiFi.

Opnieuw gaan we voor het diner richting de strip om gebruik te maken van onze buffetpas. Dit keer eten we in Caesars Palace bij het bekroonde buffet van restaurant Bacchanal. We zitten in een grote ronde booth en hebben weer keuze uit heel veel gerechten. Er loopt ook een bruidspaar rond met gasten, leuk om met z’n allen zo’n buffet te doen.

Nadat we ons weer een paar kilo zwaarder hebben gegeten gaan we richting de strip en genieten we van de betoverende fonteinshow bij het Bellagio Hotel. Dat is echt prachtig om te zien. Het water wordt begeleid door muziek. Er is telkens andere muziek per tijdstip. En je hoort het water ook met veel kracht omhoog knallen. Echt een must-see als je in Vegas bent!

Las Vegas Strip By Night

★Tip: Weten wanneer je de fontein in actie kunt zien en welke muziek te horen is? Bekijk de tijden van de Bellagio fontein op de website van Hotel Bellagio.

>> Lees verder: Westkust Amerika reis dag 13 ★


Mijn eerste kennismaking met de USA was in 2011. Ik maakte een droomreis langs de westkust. En wat was het geweldig mooi! Hoewel het al een tijdje geleden is, wil deze reis toch met jullie delen. Tijdens de vakantie hield ik een blog bij en die heb ik nu in een nieuw jasje gegoten. De hele route van de Westkust Amerika reis vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>