Winactie: Monopoly National Parks Edition!

Een van de leukste souvenirs die ik heb meegenomen uit Amerika is toch wel de Monopoly editie van de National Parken in Amerika. Niet alleen is het erg leuk om te spelen, maar als je het speelt denk je ook weer terug aan je mooie Amerika reizen en je bezoeken aan de natuurparken. Nu maak jij kans om zo’n spel te winnen! Doe je mee?

Toen ik mijn souvenirs uit Amerika op mijn blog liet zien, kreeg ik veel reacties op het Monopoly spel. Veel mensen wilden ook wel zo’n National Parks edition hebben. Het is eigenlijk het perfecte souvenir uit Amerika. Maar het bleek soms wel moeilijk te vinden (bij het Visitor Center van parken) of lastig om mee te nemen. Daarom besloot ik tijdens mijn Amerika reis de ultieme prijs voor de Amerika-fan mee te nemen 😉 en die weg te geven op mijn website.

Monopoly-National-Parks-edition-USA

De Monopoly National Parks Edition staat helemaal in het teken van de Nationale Parken in Amerika. Zo kun je bijvoorbeeld een “straatje” kopen bestaande uit Yellowstone en Yosemite. Bovendien kom je tijdens het spelen van het spel ook meer te weten over de verschillende natuurparken in Amerika. Het is dus ook nog eens leerzaam!

Monopoly-National-Park-edition

Nu wil je vast weten wat je moet doen om kans te maken op deze Monopoly National Parks edition. Simpel:

Laat onder dit bericht in een reactie weten waarom jij het spel graag zou willen winnen. En like de Facebookpagina van Amerika Reisblog.

De winnaar wordt op 1 januari bekend gemaakt.

98 thoughts on “Winactie: Monopoly National Parks Edition!

 1. Mira

  Dat is nog eens een leuke actie! Ik ben net als iedereen een enorme Amerika fan. Volgend jaar wordt het dan ook al de 7e keer
  voor mij om de oversteek te maken. Veel informatie van deze site gehaald. Echt fijn dat iemand de moeite er in steekt en je tips geeft over je favoriete land.
  Wat zou het leuk zijn om voor mijn kinderen dit spel te winnen, zo leren ze mooi over de nationale parken, die ze daarna dan ook echt gaan bezoeken.
  Top actie!

 2. Jolanda

  Wauw wat een toffe winactie. In 2016 voor t eerst naar Amerika geweest en wat ben ik verliefd geworden op t land: de steden en de prachtige parken. Heb heel veel spijt dat ik t spel destijds niet meegenomen heb dus hoe leuk zou t zijn om deze te winnen. Misschien lukt t met deze versie wel om een x van m’n vriend te winnen. #goodmemories

 3. Laat een reactie achter en maak kans op deze prijs!

  • Yvonne Molenaar

   Wat een super prijs! Net zoals iedereen hier verslaafd aan het reizen in the USA. En ik heb het spel in mijn handen gehad in het visitor center van death valley afgelopen november. Maar ik kon het ivm ruimtegebrek in de koffer niet meenemen…?. Dus hoe geweldig als ik het nu zou winnen…? en mijn man elke dag in kan maken met een potje monopoly… ?

  • Marjo keij

   Vorig jaar hebben wij het spel voor vrienden meegenomen met in het achterhoofd dat wij de volgende keer er een voor ons zelf mee zouden nemen. Nu kunnen we ivm gezondheidsredenen voorlopig niet meer gaan.
   Zou heel graag mijn man en zoon verrassen met het spel
   Dus ik hoop dat wij het winnen
   Ik wil jullie bij deze gelijk fijne feestdagen toe wensen

  • Patty

   Goede educatiekans hiermee. Dit zijn dingen waar de kinderen en volwassenen meer aan hebben dan een middagje telefoonschermpje turen. Leuke editie, origineel.

 4. Judith Nelissen

  Ik zou deze monopoly versie graag willen winnen omdat we sinds 2010 helemaal Amerika fan zijn.
  Tijdens onze jaarlijkse Amerika reizen waarin we vele nationale parken hebben bezocht, hebben we de monopoly NP versie helaas nog steeds niet in handen kunnen krijgen.

 5. Evelien

  Wat hebben we dit jaar Een prachtige rondreis in Amerika gemaakt.
  Daardoor zijn we ook vaak op deze site geraakt.
  Zoeken naar ideeen en tips!
  Wat een prachtig avontuur, dat was niet niks.
  In het eerste Nationale Park zag ik deze monopoly staan.
  Maar man lief zei, daar lopen we nog wel vaker tegenaan.
  Weken droomde ik ervan,
  Samen heerlijk monopoly te spelen met mijn man.
  Bij yosemite (ons laatste NP) aangekomen.
  Zijn we helaas nergens meer deze monopoly tegen gekomen.
  Teleurgesteld en met een lege koffer gingen we weer terug naar Nederland!
  Totdat ik weer op jullie site was beland.
  Daar kwam deze winactie voorbij.
  En ik dacht dat is nou echt iets voor mij!!

 6. Alberdina mud

  Ik zou het spel graag willen winnen om met mijn partner en kinderen te spelen, wij gaan een prachtige rondreis naar de west kust maken volgend jaar kunnen we met dit spel vast in de stemming komen

 7. Gerard

  Ik zou het spel graag winnen omdat ik tijdens mijn groepsreizen een aantal parken heb kunnen en mogen bezoeken waar ik geweldige herinneringen aan over heb gehouden. Helaas door mijn hartziekte zijn dat soort reizen veel te zwaar geworden en ik speel graag een spelletje en met name Monopoly dat ik veel speelde met mijn broer die helaas 25 jaar geleden is overleden.

 8. Debbie de Rijck

  Onze zoontjes zijn gek van Monopoly. En mama is gek van Amerika! Dit spel is voor mij dus perfect om de Amerikagekte door te geven en ze mooie verhalen te vertellen en iets te leren over Amerika! En ook nog een leuk spelletje te spelen natuurlijk ?

 9. Maaike

  Wat een leuke actie! Ik zou dit spel graag willen winnen om tijdens het spelen weer allerlei herinneringen op te halen aan onze Amerikareis afgelopen zomer. We hebben zo veel mooie parken bezocht!! Daarnaast wil ik heel graag mijn vriend een keer verslaan met Monopoly, dat is tot nu toe nog nooit gelukt… wie weet met deze versie wel 😉

 10. Natasja Bervoets

  Wauw! Hevige Monopoly en Amerika fan! Dit spel zal voor vele leuke zondagmiddagen zorgen, zal me laten wegdromen van een nieuwe Amerika-reis en zal mijn huisgenoten hopelijk even gek maken van zowel Monopoly als Amerika 🙂

 11. Tamara

  Een superleuke actie waar ik heel erg graag aan meedoe.
  Lekker spelen met mijn partner, zus en zwager…
  We zijn alle 4 gek van de USA.

 12. Elke keer in een nationaal park in Amerika wil ik dit spel meenemen. Elke keer denk ik, maar hoe dan?! Hoe ga ik dit meenemen?! Eenmaal thuis baal ik altijd gigantisch. Als ik het dan voorbij zie komen, zeg ik altijd tegen mijn vriend… moet je nou kijken, dit hadden we echt mee moeten nemen. Ik ben zo een onwijze Amerika fan, ik vind het er zo geweldig leuk. Hoe gaaf zou dit spel dan zijn om te hebben

 13. loes van de kamp

  ik doe graag mee. dan kunnen we de parken leren kennen. we zijn dit jaar voor heteerst naar usa geweest dus meerdere reizen zou leuk zijn. nu kunnen we de parken eerst via dit spel leren kennen. dus ik doe zeer graag mee. en we zijn gek op spelletjes hihihi

 14. Edith

  Ik zou dit spel heel graag winnen omdat ik dan vaak terug zal denken aan “America, the beautiful” voordat Trump president werd en iedereen kon en mocht genieten van deze mooie parken zonder dat er maar over nagedacht werd om oliepijpleidingen aan te leggen en oorspronkelijke bewoners te verdrijven.

 15. Eva

  Je hoeft niet te pinnen,
  dit geweldige spel kun je gewoon winnen!!
  Voor een stel USA fanaten,??
  dus meedoen,dat kun je niet laten!
  Voor de winnaar alvast veel speelplezier,
  bij wie dan ook aan tafel maar het liefste hier!?

 16. Wat zou ik dit spel graag winnen,toen wij in amerika waren hebben we dit spel niet gevonden en dat is zooooo jammer!!Weet niet of we er weer zullen komen,wat ik natuurlijk wel hoop, dus waag graag hier mijn kans!!!

 17. Marielle Jansen

  Hele gave actie! Ik ben een super Amerika EN Monopoly fan, dus deze combinatie is voor mij perfect❤ dit jaar eindelijk na 19 jaar weer naar Amerika kunnen gaan en ik mis het nu alweer. Hopelijk mag ik met dit spel weer de mooie herinneringen ophalen van mijn reis?

 18. jo saasen

  zou dit graag voor mijn achterkleinkind willen ,hij gaat in april mee naar Amerika zo heeft hij alvast een voorproef van
  wat voor mooi s hem tewachten staat.

 19. Ella Tuyttens

  Mijn vriend en ik studeren nog, maar dromen van een road trip naar West-Amerika. Het is dan ook ons plan om na onze studie daar samen naartoe te gaan. We hebben al een hele route uitgestippeld, de reisboeken liggen al klaar, en op mijn kotkamer hangt een grote kaart op van West-Amerika. Het zou zo fijn zijn om dit spel te winnen en al wat in de sfeer te komen, eventjes weg van de studieboeken. 😉 Fingers Crossed

 20. Rosita

  Ik zou het spel graag willen winnen voor mijn zoontje van 12. Hij heeft de afgelopen vakantie 13 badges verdiend door gretig deel te nemen aan het junior ranger programma van de nationale parken. Hij vind het super om zoveel over de parken te leren en wil zijn collectie badges graag verder uitbreiden in de volgende vakantie. Hij draagt ze dan ook met trots en verteld iedereen die het horen wil hoe mooi de parken zijn en hoe leuk de ranger programma’s zijn, ook heeft hij vele trails met ons gelopen. Verder is hij gek van het spel monopolie dus vandaar onze poging om het spel voor hem te winnen. Super leuke winactie !!!!

 21. dominique

  Leuk plan!! Die kunnen wij bij ons gezin als USA lovers heel goed gebruiken 🙂
  De oude monopoly valt uit elkaar van ellende hahah
  SUC6 iedereen

 22. Wendy

  Dit is werkelijk waar fantastisch! Helaas heb ik dit spel tijdens mijn reis niet in de Nationale Parken-winkeltjes kunnen vinden. Monopoly is een spel waar velen mee zijn opgegroeid. Zo ook ik. Dit spel roept dan ook veel leuke herinneringen op uit mijn kindertijd, maar wat nog mooier is de Nationale Parken editie! Je favoriete spel spelen en in de tussentijd samen mooie herinneringen van onze Amerikareizen delen! Superactie Bianca! En keep the good bloggin’.

 23. Heleen Arends

  Sinds 2010 via een honkbal toernooi van onze zoon in Amerika terecht gekomen. Sindsdien verslaafd. Jaarlijks zelfs 2 keer naar Florida. Aankomend jaar gaan we eens wat anders doen. We gaan vanuit San Francisco via allerlei NP naar Los Angelos. Omdat ons gezin verzot is op monopoly zou dit wel een hele leuke manier zijn om onze reis verder invulling te geven.

 24. jannekevdveen

  Eigenlijk wou ik al .naar de winkel voor de gewone monopolie, maar als vaste klanten van Amerika, mag deze toch niet onder de kerstboom missen.

 25. Marjolein

  Ik zou dit spel heel graag willen winnen voor mijn zusje en ouders. Ikzelf ben nu 4,5 jaar besmet met het Amerika virus, maar het lukt me maar niet om dit virus over te laten springen naar hen. Door middel van dit spel en de kennis die zij hierbij opdoen hoop ik ze zover te krijgen om samen met mij van een vakantie in Amerika te genieten.

 26. Ina

  Wat een leuke actie. Al vaak naar het spel gekeken, probleem was de ruimte in onze koffers. zeker met al onze kampeer uitrusting. Ik ben dan ook benieuwd hoe jij er 2 hebt mee kunnen krijgen 😉

 27. Andrea Ros van Wingerden

  Toen onze zoon Aaron (vernoemd naar Elvis Aaron Presley) 1 jaar was zijn we met hem naar New York en Pennsylvania geweest. Toen hij ouder werd zijn we 2 x naar Florida geweest. Hij heeft de smaak te pakken en zou het liefst vandaag nog op het vliegtuig stappen. Hij is nu 13 dus het zou leuk zijn als hij de Nationale Parken leert kennen via dit spel.

 28. Anouk

  Wat super lief om voor iemand anders het spel mee te nemen.
  Helaas heb ik in diverse nationale parken mis gegrepen. Ze hadden hem nergens meer.
  Als Amerika ‘verslaafde’ kan dit spel natuurlijk niet ontbreken op een avondje bordspellen spelen.

 29. Leuke winactie! Lijkt mij een supergaaf spel om te spelen. Alweer een tijdje geleden dat ik monopoly heb gespeeld, dus kom maar op!

 30. Shelley

  Een fantastisch leuke actie ?! Graag zou ik meedoen voor ons zoontje Memphis zodat we hem vanaf jongs af aan even warm kunnen maken over de ?? zoals mama en papa zijn en aan de hand van dit spel zou dit een pak leuker worden ?

 31. Mireille

  Oh zalig, ik kijk er al naar uit om dit samen met de zonen, man en vrienden te spelen op een van onze vakanties naar USA. Gezellig op het terras, genieten en ook bijleren want die kant gingen we nog niet…staat op het verlanglijstje. Bedankt voor dit fijne idee en veel succes iedereen.

 32. Emmy

  Gewoon omdat ik dit spel Keileuk vind?

 33. Dennis van hal

  Waarom wil ik winnen ? Er word verwacht dat iik zeg. Ooh ik ben een groot fan van jullie site, ooh ik volg jullie al zolang, ooh ik ben zielig want km mankeer dit en dat…

  Echte reden: ben gek op Monoploy en amerika thats it!!!

 34. Dorien Zoethout

  Ik geef hem dan aan mijn zoon van 16, die is dit jaar samen met ons voor het eerst naar Amerika geweest.

 35. Femke Willemse

  Zou ik heel graag winnen!! Afgelopen september voor het eerst naar the USA geweest en genoten van de schoonheid en veelzijdigheid van de parken! Een paar keer het spel zien liggen, maar helaas geen plek in mijn koffer!! Dit is dus een mooie kans om alsnog het spel te kunnen spelen!

 36. Ellen

  Ik zou hem graag winnen voor mijn partner. Komend jaar gaan wij voor de 3e keer naar Amerika. Dit keer willen we sowieso Yellowstone graag bezoeken. Het zou leuk zijn als we door middel van dit spel alvast iets meer erover weten.
  Superleuk dat je er 1 weggeeft trouwens!

 37. Gonneke Karel

  Wat een geweldige actie! Wij sparen al jaren monopolyspellen en deze zijn we nog nooit tegen gekomen. Zelfs niet op onze reizen door Amerika. Hoe gaaf zou deze dus zijn voor onze collectie. Als we in Amerika zijn vermijden we vaak ook de grote steden en zijn we veelal in de nationale en staatsparken. Extra leuk dus ook als herinnering aan al die mooie plekken. En vooral ook leuk als input voor nieuwe reizen met de plekken die erop staan die we nog niet gezien hebben.

  Fijne feestdagen alvast en een mooi 2018! ???

 38. Lesley franssens

  Oh zeker een goede actie ben zelf niet in de mogelijkheid om er zelf een te gaan halen.Wie deze ook mag winnen veel plezier ????

 39. Nieke

  Die zou ik graag winnen voor mijn dochter. Zij is helemaal Amerikafan sinds we twee jaar geleden en ook afgelopen zomer naar de States zijn geweest. We vinden de Nationale Parken geweldig.

 40. Marjan Polet

  Naar Amerika gaan blijft een droom denk ik dit spel zou een stukje droom waarheid maken

 41. Dominique van der veen

  Wat een geweldige win actie is dit !!

  Wij zouden dit graag willen winnen omdat:
  Wij echt mega Amerika fans zijn , de afgelopen 3 jaar zijn wij daar geweest ook als huwelijks reis wat een geweldig land is het.
  Alleen nu zit het er voor ons even niet meer in omdat wij zijn verblijd met een leuke lieve puppy en die willen wij niet zo lang missen.

  Dit is een bewuste keuze geweest maar toch is het dan leuk als je dit spel kan spelen je toch word herinnerd aan het geweldige land wat wij hebben mogen hebben bewonderen

  Dus nu maar duimen dat we het geweldige spel met deze geweldige winactie kunnen winnen

  Groetjes en jij veel geluk en plezier met al je reizen

 42. Callaert Dirk

  Spel doet ons terug denken aan de trip die we gemaakt hebben door Amerika. Nog even memories oproepen samen met de familie in de vorm van een leuk spel.

 43. Anna

  Ik hou van spelletjes en deze lijkt me een hele gave

 44. Super leuk hoor!

 45. Whaaaaaaaaaa!! dit is echt helemaal TE GEK zeg Amerika Reisblog <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk hééééééééél graag kans maken op deze geweldig editie van Monopoly, geweldig 😀 Ohhh wij reizen elk jaar richting de USA…. hebben al verschillende national parken gezien en kunnen er werkelijk geen genoeg van krijgen… hoe GAAF zou het zijn om dit spel te mogen winnen… en het is nog leerzaam ook! SPANNEND! MAAK ME GEK! Ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? Snel op naar 1 januari! Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 46. Barbara

  Ooh de USA is mijn droomland, ik ben er geweest en wil er graag weer naartoe, de nationale parken zijn zooooo mooi. Dus een geweldig spel voor ons!!

 47. wilmsen anita

  ik zou het spel graag winnen om met onze vrienden in de winter te spelen

 48. danny netten

  Vorig jaar hebben wij het spel voor vrienden meegenomen met in het achterhoofd dat wij de volgende keer er een voor ons zelf mee zouden nemen. Nu kunnen we ivm gezondheidsredenen voorlopig niet meer gaan.
  Zou heel graag mijn man en zoon verrassen met het spel
  Dus ik hoop dat wij het winnen
  Ik wil jullie bij deze gelijk fijne feestdagen toe wensen

 49. Louise

  Ohw wauw wat een gave prijs. Na 3 mooie reizen te hebben gemaakt door amerika zijn we nu sinds een jaar papa en mama wat ook een reis opzich is. Hopelijk kunnen we onze dochter een keer meenemen om dit mooie land ook aan haar te kunnen laten zien. Vooral de natuur vinden we prachtig. Deze prijs zal dus voor ons een terugblik zijn op onze mooie reizen en gezellige avondjes samen om over te kletsen door dit mooie en leuke spel

 50. Anita Diepeveen

  Oh wat leuk, Monopoly en dan anders…
  Wat een leuke versie van Monopoly en zo kan ik mijn kleinkinderen ook nog wat leren over de verschillende natuurparken in Amerika

 51. Wat zou ik het leuk vinden om deze te mogen winnen. Wij zijn gek op Monopoly en wat is er gezelliger dan samen met het hele gezin om de tafel te zitten. Met dit mooie spel leren de kinderen ook gelijj wat van het moois wat Amerika te bieden heeft. Win-win situatie lijkt me , al denk ik wel dat ze zich tijdens het spel niet zo makkelijk gewonnen geven 😛

 52. Will

  Ik houd heel veel van spelletjes doen en doe dat dan ook regelmatig met mijn kleinkinderen.
  Graag doe ik mee om dit Monopolyspel National Park te winnen.
  Wordt het een spelletjes Kerst voor ons?
  Ik wens jullie allemaal een fijne Kerst en een gelukkig en vooral gezond 2018.

  • Will

   Ik heb geen Facebook om privéredenen, hoop wel mee te mogen doen.

 53. Gea Jager

  Naast dat ik heel erg van gezelschapsspelletjes hou, hou ik ook heel erg van Reizen. Amerika staat bovenaan het lijstje. Door dit spel kan ik mezelf alvast een beetje in Amerika wanen

 54. Marijke

  Leuk! Ik zou dit graag winnen omdat wij geen Monopolyspel meer hebben en dit spel ziet er super mooi uit!

 55. Marlies van der Schoor

  Wij spelen erg graag Monopoly en deze Monopoly National Parks edition lijkt me erg mooi en interessant om alles spelenderwijs over Nationale parken in Amerika te lezen

 56. julia van empel-stamate

  Zou heel graag mijn man en zoon verrassen met het spel. We spelen graag Monopoly samen

 57. Marian B

  Deze geweldige Monopoly variant kan natuurlijk niet ontbreken in de kast!
  Volgend jaar weer naar Amerika!

 58. Voor mijn buurman. Hij is een mega Amerika fan, ik ken hem niet anders. Met kerst is alles over de top verlicht in en om het huis, hij heeft vintage borden uit Amerika op de gevel hangen van bekende merken (ik maak geen reclame), hij is al ik weet niet hoe vaak in Amerika geweest, draagt Amerikaanse petjes. Ik weet zeker dat hij dit super cool zou vinden!!! Fijne feestdagen

 59. erika panjer

  Wat super zeg
  ik ben een echte monopolyverzamelaar en vindt de aparten super leuk maar die zijn ook allemaal best prijzig dat ik er nog niet veel heb helaas.
  maar deze ontbreekt sws en ik maak er daarom graag kans op en uiteraard wordt er ook meegespeeld want dat is juist hetleuke ervan van die aparte edities

 60. Nicole Elisabeth

  ik ben gek op reizen en wil graag nog een hoop mooie nationale parken in Amerika gaan bezoeken. Doe graag mee met deze leuke actie!

 61. Danielle

  Wat ontzettend leuk! Ik wist helemaal niet dat dit bestond. Ongeveer 18 jaar geleden heb ik als klein meisje met mijn ouders een rondreis gemaakt met de auto door allerlei national parks in Amerika. Heel indrukwekkend en wat ik nog het beste weet zijn de bruine beren die we gezien hadden. Wat vond ik dat spannend, achter het raampje van onze rode huurauto. Leuk om met het spel herinneringen op te halen!

 62. Chantal

  Mijn vriend en zijn zoon zijn gek op Monopoly er staan dan ook vele versies zichtbaar in de woonkamer. Een bijzondere uitgave vinden zij natuurlijk helemaal geweldig. Ik zou ze dan ook graag willen verrassen met deze National Parks edition. Met één cadeau minimaal twee mensen erg blij. Uiteraard speel ik graag een potje met ze mee.

 63. Marieka waalwijk

  Gaaf!!!!!ik doe graag mee

 64. marij brand

  heel gaaf! heb al een aantal national parken bezocht in Ameriak dus extra leuk! ik doe graag mee

 65. Yvonne Drenth

  Ik houd enorm van Monopoly, maar het spel waar wij nu nog mee spelen is het spel waar mijn moeder vroeger ook al mee speelde. Daar zijn dus al heel wat potjes mee gespeeld en dat is ook wel aan alles te zien. Een nieuwe versie zou dan ook wel heel erg fijn zijn! Ik kende deze versie met National Parks nog niet, maar echt, hóé leuk is deze! Ik ben bezig me te oriënteren op een reis naar Amerika en wil ook veel van de National Parks gaan zien en deze versie is dan natuurlijk wel echt extra leuk!

 66. Jan

  Dit is gewoon een van de spellen die super geschikt is om gezellig met z’n allen tijdens de feestdagen te gaan spelen.

 67. Gerrie

  Waarom…….omdat het bijzonder is om mooie herinneringen met goede vrienden of familie te delen als je dit spel speelt. Elk park heeft zijn eigen hoogtepunten en daar mag best een “prijskaartje” aanhangen waarvoor men het spel moet beheersen.

  Fijne feestdagen allemaal ??

 68. Ikra candan

  Ik zou dat heel erg willen winnen kwil het zeker samen met het gezin spelen en monopoly is zeler een heel leuk spel om met het gezin te spelen

 69. Nina Mol

  Ik ben dol op Monopoly en deze uitgave spreekt me erg aan!

 70. Rik Menting

  Dit is hét Kerstcadeau voor mij vrouw, een mooie reislustige dame die dit spel dit jaar maar al te graag mee naar huis nemen wouw. Helaas in alle Parken voorbij de Grand Canyon werdt deze niet meer verkocht, terwijl we ze alle in West USA hebben bezocht. We denken graag terug aan deze reis, daarom wensen we beide deze geweldige prijs!

 71. Dirk

  Monopoly blijft een leuk spel, ook als je ouder wordt. Het mooie van deze uitgave is dat het aandacht geeft aan de nationale parken. Super belangrijk dat deze parken (in ongewijzigde omvang heer Trump) blijven bestaan. In eerste instantie vanwege prachtige natuur die rust en ruimte nodig heeft om in stand te houden en verder te ontplooien en in tweede instantie voor al die Amerika lefhebbers die genieten van deze mooie parken!

 72. Elise Rutten

  Wat een gave versie. Super leuk 😀

 73. Alex Dekker

  Mijn neefje speelt heel graag Monopoly met zijn oma. Dit is een mooie nieuwe leerzame versie voor hem.

 74. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee voor deze prachtige prijs, echt schitterend.
  We spellen in ons gezin altijd Monopoly.
  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 75. Wij willen wel graag reizen alleen beschikken wij niet over de middelen om op dit moment te kunnen reizen. Nou is dit spel een leuke vervanging, gaan we toch een beetje op reis en dan met het hele gezin. Houd sowieso erg van spelletjes en monopolie is wel 1 van de favo,s hier.

 76. Femke

  Heel graag voor mijn, voor zijn 30ste verjaardag, zou geweldig zijn!

 77. Marjo keij

  Hallo Bianca, ik loot graag mee. Ik heb het spel vorig jaar voor vrienden meegenomen en omdat het nogal een grote doos was paste er maar 1 in de koffer
  Het lijkt mij ontzettend leuk om zelf thuis het spel te spelen.
  Maar het is wel ontzettend lief van je dat je het spel wilt verloten

 78. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn oudste zoon (9); dol op familiespelletjes en helemaal fan van Amerika. Hij wilt er zo graag naar toe ?. Hiermee maak ik hem vast heel blij!

 79. Carina Peters

  Ben een groot Monopoly fan en ken deze editie nog niet, ben benieuwd.

 80. Sonja Hubregtse

  Dit Monopoly spel wil ik graag winnen,
  Dan kan mijn reis door Amerika gaan beginnen.
  Door de Nationale parken in dit prachtige land,
  Langs parken bij de zee en bij het strand.
  Zo “loop” ik in korte tijd van Great Smoky NP naar Gatlin;Tennessee,
  En neem dan gelijk bij “Start” mijn salaris mee.
  Bij Crater Lake NP met de boot,
  vergeet bij het wandelen in Yellow Stone NP geen brood 😉
  Maar let ook hier op het vrij parkeren,
  Van het parkeergeld kan je erg lang teren.
  Dan lopen bij Yosemite NP langs,
  En daarna belanden we ineens op “kans”.
  Deze kans laat ik niet schieten,
  Hopelijk mogen wij van dit geweldige spel gaan genieten….

 81. We zijn dol op spelletjes en dit is een van onze favorite!

 82. melissa

  Wat een leuke editie zeg; erg leerzaam ook en wss ook alvast erg informatief mochten wij onze reis nog gaan maken!

 83. corina jochems

  wij zijn een monopolie familie.Als er verjaardag is of feestdagen of zomaar bij elkaar op visite dan hoor je altijd na de koffie potje monopolieen .Dus zou geweldig zijn om dit te winnen.

 84. 1 ding is zeker mijn kinderen komen niet aan dit spel als we mogen winnen! #StelletjeApen

 85. Fenna ‘t Jong

  Tof! Ben erg gek op reizen én op gezelschapsspellen. Om eerlijk te zijn staat Amerika nog steeds niet héél hoog op m’n bucketlist maar hopelijk inspireert dit spel mij op een toffe Amerika roadtrip!

 86. Gaby

  Deze speciale Monopoly versie zou ik graag winnen. Niet als herinnering aan mijn vakantie, maar als voorpret op mijn komende reis naar Amerika. Mijn zoon doet momenteel een jaar highschool in Texas en zit daar in een gastgezin. Na afloop van het schooljaar willen we ons gezin een rondreis gaan maken met name naar de nationale parken.

 87. JESSI JANSSEN

  super spel lijkt me dat om met het gezin of met vrienden te spelen!

 88. Carola

  Ik zou het bordspel graag gebruiken als mijn persoonlijke Bucketlist! Ik kan me aan de hand van de speelkaarten (straten) laten inspireren welke Nationale Parken ik wil bezoeken in Real Life. Complimenten voor je leuke actie! Ik heb geen social media, maar ik volg je blog.

 89. Sabrina

  Mijn lievelings spel en lievelings vakantieland in een bordspel verenigd. Ik snap eigenlijk niet dat hij nog niet bij ons in de kast ligt… Helpen jullie een handje? Fijne feestdagen vast!

 90. bas

  ik zou hem super graag willen winnen want ik ben vorig jaar met m’n familie naar al die plekken geweest in Amerika en dit zou een leuk aandenken zijn en kunnen hiermee leuke herinneringen ophalen.

 91. Marloes

  Leuk zeg! Wij zijn gek op monopoly (zelfs mijn dochtertje van 4) en ook op Amerika! Aankomend jaar gaan we een rondreis maken.. zoo super veel zin in!

 92. Joke Laanbroek

  Dit zou echt supergaaf zijn als ik het spel zou winnen. Wij hebben eigenlijk heel veel spellen gespeeld, maar nog nooit monopoly. Mijn zoon is gek van Amerika. Heeft het er heel vaak over. Wil maar op vakantie naar Amerika. Als ik het spel dan win, gaan we een klein beetje op vakantie in Amerika.

 93. Bob

  Wij zijn al ruim 4 jaar opzoek naar dit spel. Bij elk NP gevraagd maar schijnt bijna nergens meer verkocht te worden. Mochten wij dit exemplaar winnen nodigen we je graag uit voor een potje!

 94. Ingrid

  Dit is erg leuk! Ik heb vroeger een jaar high school gedaan in Amerika. Ik kijk daar nog altijd met veel plezier op terug. Dit spel haalt weer leuke herinneringen naar boven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>