Zwaaien vanuit New York

Ga je naar New York, maar mis je thuis? Waarschijnlijk niet, want daar heb je geen tijd voor in deze wereldstad. Maar mist het thuisfront jou? Niet getreurd, ik laat zien hoe ze met je mee kunnen reizen door New York!

Dus je gaat naar New York! Super leuk! Waarschijnlijk zijn veel mensen jaloers op je. Vertel ze dan dat ze best met je mee mogen… Via een afstandje dan. Laat met de verschillende webcams in de stad het prachtige New York aan de thuisblijvers zien.

Webcams in New York

Door heel de stad New York zijn webcams opgehangen door Earthcam. Ze tonen de bekende bezienswaardigheden en soms zo van dichtbij, dat je te herkennen bent, als je er staat! Ik heb de leukste webcams in New York voor je op een rij gezet.

Times Square

Times Square, het kruispunt van de wereld, moet je eigenlijk gewoon ervaren. Maar ook vanuit je luie stoel kun je via de webcams in New York meekijken. Er hangen best veel webcams op Times Square. Sommigen zijn van veraf en anderen op straatniveau.

★ De bekende rode trappen op Times Square op straatniveau

★ De kruising van Times Square

★ Times Square North View

Charging Bull

Deze bekende stier wordt dagelijks druk bezocht. Hij is te vinden in bowling Green. op 15 december 1989 werd dit bronzen beeld onaangekondigd voor de ingang van de Wall Street Stock Exchange geplaatst. Het was bedoeld als kerstcadeau voor de inwoners van New York. De stier werd in beslag genomen door de politie, maar omdat de inwoners van New York de stier graag terug wilden, besloot de New York City Department of Parks and Recreation de stier een plek te geven in Bowling green park.

★Bekijk hier de Charging Bull in New York.

Vaak is het er best druk. Ik ben zelf nog niet met de bekende stier op de foto geweest. Misschien tijdens mijn volgende bezoek aan New York.

brooklyn-Bridge-webcams-in-New-York
Het Vrijheidsbeeld in New York

Het Vrijheidsbeeld mag niet ontbreken in dit lijstje. Bootjes en grote schepen varen langs en mensen staan in de rij op Ellis Island. Ik vond het Vrijheidsbeeld in het echt kleiner dan verwacht. Misschien kun je het zo al een beetje zien. Maar het blijft natuurlijk een indrukwekkend monument.

★ Bekijk de webcam van het Vrijheidsbeeld hier.

De skyline van New York

De skyline van New York. Hij blijft prachtig. En vast en zeker dat hij indruk op je heeft gemaakt tijdens je bezoek aan New York, of nog zal doen. ’s Ochtends en ’s avonds kun je hem hier ook bewonderen. Op de achtergrond hoor je het verkeer en de geluiden van de stad.

★ Bekijk hier de skyline van New York.

High Line Park

Het bijzondere High Line park kun je ook vanuit huis bekijken. Een stukje dan. Zie de voetgangers voorbij lopen, met de hoogbouw op de achtergrond. Het High Line park is een park apart.
.
★ Bekijk het High Line Park in New York hier 

Rondreis Amerika Highline Park New York

5th Avenue

Ga je shoppen? Op 5th Avenue hangt ook een webcam. Gericht op de vlaggen en de Amerikaanse straten. Drukke straten vol taxi’s en voetgangers. Zou jij hier nu niet ook willen lopen?

★ Kijk mee naar 5th Avenue.

Brooklyn Bridge

Misschien doet deze webcam het binnenkort weer en dan kun je live naar de Brooklyn Bridge kijken. Oké, het is een beetje van ver af, maar toch, de Brooklyn Bridge!

★Tip: Stuur een linkje van dit artikel met webcams in New York naar het thuisfront en laat weten wanneer je waar bent. Zwaaien maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>