Mijn 5 favoriete accommodaties

Wat zijn jouw 5 favoriete accommodaties? Deze vraag kreeg ik van Vincent van Reizen over de Wereld. Hij nomineerde mij voor de #traveltag ‘Top 5 favoriete accommodaties’ bedacht door Daphne van Food & Flip Flops.

Ik vertel je graag over mijn 5 favoriete accommodaties! Eigenlijk ben ik best wel kieskeurig bij het uitzoeken van een hotel of motel. Het moet goed, schoon, mooi en als het kan ook een beetje bijzonder zijn. En natuurlijk mag het niet teveel kosten! Veel eisen dus. Ik besteed dan ook best wel wat tijd aan het zoeken naar de ideale accommodatie. Eerder schreef ik hier al over in mijn blog over hotels en motels. En nu neem ik je mee naar mijn 5 favoriete slaapplekken:

accommodatie in Amerika

1. Planet Hollywood Towers in Las Vegas

Ik doe de deur open en ik zie aan mijn linkerhand een grote keuken, met een tafel voor 6 personen. Voor me staat een rode bank voor een enorm aantal mensen. Wanneer ik naar het kamerhoge raam loop, kijk ik uit over Las Vegas. Dan trekt een scherm mijn aandacht Welkom Bianca! staat er. Op dat moment klinkt er een gebrom en zakt er als een gordijn een groot wit scherm voor het raam naar beneden. De beamer gaat aan. We hebben hier gewoon een bioscoop! Ik loop verder door dit enorme appartement en laat me vallen op het bed. Hier kan ik vast wel lekker slapen. Ik leg mijn hoofd neer op het kussen en zie dan een jacuzzi naast het bed staan. Wat een luxe!

Planet Hollywood Towers is inmiddels overgenomen door Hilton en heet nu Elara. Het ligt aan de strip van Las Vegas en aan het hotel grenst een kleine shoppingmall. Als je dit uitloopt sta je zo op de strip en ben je binnen no time bij alle bezienswaardigheden van Vegas.

accommodatie in Las Vegas

Het enorme appartement in Las Vegas

2. Coconut Palm Inn, Tavernier, Florida Keys

Op de Florida Keys verbleef ik in het plaatsje Tavernier in Coconut Palm Inn. De kamer was knus en had alles wat je nodig hebt in een accommodatie.

Wanneer je de deur uitloopt sta je op een strandje met palmbomen, bear chairs, hangmatten en ligstoelen. Er is een zwembad en je kan er kajakken lenen. Tussen de palmbomen hangen lampjes wat ’s avonds zorgt voor een sfeervol geheel. Coconut Palm Inn is de perfecte accommodatie om te ontspannen en de Florida Keys te verkennen!

accommodatie in Florida Coconut Palm Inn

Ontspannen bij het mooie Coconut Palm in op de Florida Keys

3. Hudson Hotel New York

Het Hudson Hotel in New York was 1 van de kleinste kamers waar ik heb geslapen, maar het was prima!
Geen idee of dit ook met het feit te maken heeft dat ik in New York was, maar het verblijf was heel erg fijn en daarom komt deze accommodatie ook in mijn top 5.

In New York zijn de hotelkamers ontzettend duur. Ik was dan ook enorm blij toen ik een goede aanbieding tegenkwam voor het Hotel Hudson New York. Want niet alleen de locatie van dit hotel is perfect (dicht bij Central Park & Times Square) maar het ziet er ook nog eens super leuk uit! In het hotel vind je bovendien verschillende barretjes en er is een dakterras.

Accommodatie in Amerika hotel Hudson New York

Uitzicht vanaf het Hudson Hotel in New York

4. Disneyland Hotel bij Disneyland Parijs

In het Disneyland Hotel verbleef ik met mijn ouders en broertje, tijdens de eerste vakantie naar het buitenland en dat maakt het ook speciaal.

In het Disneyland Hotel is alles tot in de puntjes verzorgd. De details zijn perfect, het ruikt er lekker en het is compleet in de stijl van Disney, maar niet over de top en op een stijlvolle manier. Ik denk dat hier mijn liefde voor themahotels en -restaurants is ontstaan.Ik vind het geweldig als alles klopt qua stijl en dat er veel aandacht is besteed aan de inrichting, het design en de sfeer die gecreëerd wordt.

Disneykand Hotel in Parijs

Een perfect hotel, voor een perfecte vakantie

 

5. Gästehaus Panorama, Biberwier, Oostenrijk

Ik ben gek op bergen en in Oostenrijk, als tussenstop naar Italië, verbleef ik in een kamer met een balkon met uitzicht op de bergen. En nog mooier, je kon er een wandeling maken met een groep alpacas! Deze grappige dieren werden hier gehouden voor de wol en tussen de bergen door maakte ik een wandeling voordat ze weer de wei ingingen.

Deze accommodatie hoort ook in het rijtje thuis omdat het hele verblijf bijzonder was. Ik heb er gewandeld met alpacas, de eigenaren waren heel vriendelijk en de omgeving was prachtig. Want hoe kun je beter wakker worden met uitzicht op de bergen, omgeven door wolken en een mooie regenboog?

wandelen met alpaca's in Oostenrijk

Wandelen met alpacas!

Ik geef de traveltag graag door en ik ben benieuwd wat de 5 favoriete accommodaties zijn van Shirley, Danique, Sandra en Roshelle. Veel plezier met invullen!

Wat is de leukste of meest bijzondere accommodatie waar jij bent geweest?

6 thoughts on “Mijn 5 favoriete accommodaties

  1. Mooie accomodaties in je lijstje. Coconut Palm Inn ziet er zo gezellig uit! Bedankt voor de tag, ik zal hier wel even diep over na moeten denken, maar ergens in de komende tijd, zal ik mijn lijstje delen.

    • Dankjewel! Ja Coconut Palm Inn was heel leuk en er waren ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ja, geen haast hoor 🙂

  2. Leuk om jouw top 5 te zien! Je accomodatie op de Keys ziet er ook fantastisch uit. En we zijn het natuurlijk helemaal eens met je nummer 1 haha 😉

  3. Mooi lijstje. Heel Amerikaans. Dat hotel in New York lijkt me wel wat. Toen ik in New York was sliepen we in New Jersey. Dat had toen inderdaad te maken met de prijs.

  4. Je hebt mooie accommodaties gehad de afgelopen jaren. Ik hecht dus weinig waarde aan accommodaties, als er maar een bed en een douche is. En zonder al teveel rare beestjes. Maar…. Ik ga mijn best doen om deze tag in te vullen. Leuk, dank je wel! Ik vind de Coconut Palm Inn ook wel echt geweldig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>