Stripes & Stars Nieuwtjes: Vreemde eend in New York en Las Vegas hotels

Deze week zag ik overal op Instagram dat er wel een hele vreemd eend in New York is neergestreken. En ik kreeg spontaan zin om weer naar Las Vegas te gaan.

Central Park is in rep en roer. Want er is een bijzondere gast aan het zwemmen. Een zeldzame mandarijneend. In Nederland en België kun je hem geregeld tegenkomen, maar in de Verenigde staten is dat vrij uniek. En helemaal in een stad zoals New York.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NYCgo (@nycgo) op

Ik wist natuurlijk allang dat je bijzondere dieren kunt tegenkomen in Central Park. Tijdens mijn afgelopen bezoek aan New York was ik zo blij dat ik de wasberen tegenkwam die daar al geruime tijd wonen. Zo leuk om te zien! Central park draagt enorm bij aan waarom ik New York zo geweldig vind.

wasberen-in-New-York Central Park

En telkens als ik een van die prachtige Las Vegas hotels voorbij zie kom, krijg ik zin om weer naar Las Vegas te gaan en zelf ook rond te struinen in de meest geweldige hotels. Ik kwam dit bijzondere filmpje tegen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tyler Fairbank (@tylerfairbank) op

Ik heb hier een paar Las Vegas hotels op een rijtje gezet die echt de moeite waard zijn om te bekijken tijdens je bezoek aan Las Vegas. Welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>