Stripes & Stars Nieuwtjes: Racen in Texas

Racen in Texas? Het is gek te bedenken dat ik over minder dan een half jaar in Texas sta. Want inderdaad, daar gaat mijn nieuwe reis naartoe! De route wordt lang, maar vast fantastisch! Wordt het een race tegen de klok? Of wordt het een makkie voor ons als doorgewinterde autozitters?

Het is pas in maart, maar ik kan niet wachten en ik kijk er enorm naar uit. Aan de ene kant vind ik het ook wel fijn dat het nog even duurt voordat ik op reis ga, want dat geeft mij de gelegenheid om alles goed te plannen en zo veel mogelijke leuke plekken, hotels, winkels en restaurants op te zoeken. Daar hou ik echt van.

hole-in-the-rock-in-amerika-reisblog

Maar waar de titel ook op slaat, is natuurlijk de Formule 1 die dit weekend in Texas wordt gehouden. In Austin om precies te zijn. Op het Circuit of the Americas. Ter promotie heeft Red Bull een leuke video uitgebracht van Max Verstappen met zijn bolide in Amerika. Hij eindigt in Miami. Zou er een straatrace komen? Dat wordt zeker spectaculair.

Heb je de video van Max’ collega ook gezien? Ricciardo rijdt zo de Golden Gate Bridge in San Francisco over. Ik vind dit soort video’s leuk om te zien, de iconische beelden van Amerika gemixt met de sport.

Wist je dat?

Ik zag het laats op mijn Facebook voorbij komen. Tegenwoordig kun je de lekkere kaneelbroodjes van Cinnabon ook thuis laten bezorgen. Even wegdromen naar Amerika. Ik vind het een goed idee!

cinnabon Amerikaans in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>