Stripes & Stars Nieuwtjes: Herfst en goed nieuws!

Het is weer herfst. Ik heb al een aantal keer herfst meegemaakt in Amerika en dat blijft speciaal. Overal pompoenen, Halloween en betoverende herfstkleuren. Afgelopen maand dacht ik terug aan mijn mooie reizen en er is goed nieuws!

Normaal gesproken maken we onze Amerika reis in september/oktober. Afgelopen twee jaar hebben we een rondje New York gemaakt en een rondreis door The Mountain States. Dan is het een vreemd gevoel om in die tijd thuis te zitten. Op Internet zie je de foto’s voorbijkomen van die typische herfstkiekjes in Amerika met pompoenen en de oranje, rode bladeren en ik kan de pumpkin-spice geuren van de Bath & Bodyworks al bijna ruiken. Ja, in deze maanden spelen pompoenen altijd wel de hoofdrol. Zelfs bij Walmart kun je enorme exemplaren kopen en natuurlijk vind je er allerlei Halloween spullen.

Ook een bijkomende voordeel van reizen in september, is dat ik in die maand jarig ben. En dat is handig als je wat geld wilt besparen bij verschillende restaurants. Hoe? Dat lees je hier. Ik kreeg afgelopen maand dus veel mailtjes van onder andere Denny’s voor een gratis ontbijt van IHop  voor gratis pannenkoeken. Altijd leuk!

Goed nieuws!

Ik ga weer een geweldige Amerika reis maken! Afgelopen maand hebben we de knoop doorgehakt en een nieuwe Amerika route bedacht en vliegtickets geboekt. Weet je hoe fijn dat voelt? Een geluksmomentje dat je weet dat je weer een reis gaat maken, kunt aftellen en met de planning en voorbereiding kunt beginnen! Herkenbaar?

De Amerika route

Ik vrees dat de nieuwe route niet vaak als leidraad gebruikt gaat worden. Hij is nogal lang. Ons maakt dat niet uit. Van de autorit genieten we ook enorm. En ik verveel me onderweg nooit. Ik maak dan graag foto’s van Amerika vanuit de auto. Zoals te zien is in deze post.

amerika vanuit de auto (1)

Maar terug naar de reis: We gaan een een rondreis maken van New York… naar Texas! Natuurlijk zal ik per bestemming artikelen gaan schrijven over wat leuk is om te doen en wat je niet mag missen. In mijn volgende overzicht zal ik je veel meer vertellen over de route en de nieuwe Amerika vakantie.

Wist je dat?

Wis je dat de ijsbaan bij Rockefeller Center in New York vanaf deze week weer geopend is? Dat lijkt me altijd nog eens geweldig: Schaatsen in New York. Maar dan eigenlijk het liefst als de enorme kerstboom er ook staat. Maar dat is nog even wachten.

leuk-restaurant-amerika-the-cheesecake-factory

Wist je dat je de Cheesecake Factory nu ook thuis kunt beleven? In bepaalde winkels kun je producten kopen van The Cheesecake Factory At Home. Hoe leuk is dat? Zo kun je thuis de beroemde Cheesecakes bakken. Maar ze verkopen ook het brood van de Cheesecake Factory, coffee creamer en chocolaatjes. Lees hier meer.

Voor mensen die de Cheesecake Factory nog niet kennen: Dit restaurant mag je niet overslaan tijdens je volgende bezoek aan Amerika. En nee, ze hebben niet alleen maar cheesecake. Lees hier meer over dit geweldige restaurant in Amerika.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>