Stripes & Stars Nieuwtjes: Black Friday en bijzondere speelgoedwinkel in New York

Het is je vast niet ontgaan: Black Friday. In Amerika gaat men massaal shoppen omdat veel dingen in de uitverkoop zijn. Black Friday is de dag na Thanksgiving en hiermee is de tijd van de kerstaankopen aangebroken.

Black Friday

Op vrijdag en meestal ook de rest van dit weekend zijn er tal van aanbiedingen te vinden bij allerlei winkels. Bol.com, Douglas, D-reizen, KLM en weet ik veel waar. Het is eerder een uitzondering geworden als je niet meedoet met de Black Friday gekte die is overgewaaid uit Amerika. Ook de Hema speelt hierop in met een actie voor een reis naar New York. Goedkoop? Zeg het maar. De reis naar New York is hier te boeken.

Ga je liever shoppen in Amerika in plaats van op zwarte zaterdag in Nederland? Ik geef je groot gelijk. Ik vind shoppen in Amerika een van de leukste dingen die er zijn. Vooral ook omdat de prijzen een stuk lager liggen. Zo is die Michael Kors kleding een stuk voordeliger. Hier lees je waarom shoppen in Amerika een stuk leuker is.

shoppen-in-Amerika

Speelgoedwinkel in New York

In New York is onlangs de speelgoedwinkel FAO Schwarz weer geopend. Deze winkel is ouder dan 150 jaar en sloot haar deuren in 2015. Maar de bijzondere speelgoedwinkel is terug! Het leuke aan deze winkel is dat er veel interactiviteit is. Een bezoek aan deze speelgoedwinkel is dus echt een beleving.  Er is een wetenschaps-gedeelte, een snoepwinkel, je kunt je speelgoed-auto customizen, er is een mini supermarkt, inclusief mini-karretjes, je kunt er je eigen knuffel bouwen en er is een enorme piano-vloer om muziek te maken. Ik ga er zeker kijken bij mijn komende bezoek aan New York!

Meer informatie over de FAO Schwartz speelgoedwinkel in Amerika vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>