Reisvoorbereiding Amerika reis: de Route

Over iets langer dan twee weken begint mijn nieuwe Amerika reis! Ik ga een maand lang naar Amerika! Natuurlijk kijk ik er enorm naar uit. Vandaag deel ik mijn de route van mijn nieuwe Amerika road trip.

De tijd gaat snel! Nog even en dan staan we op Schiphol. De meeste dingen zijn geregeld. De hotels zijn geboekt, de auto is gehuurd en ik ben bezig met de laatste voorbereidingen, zoals het finetunen van mijn road book.

Wegens omstandigheden beginnen we en eindigen we onze reis in het altijd geweldige New York City. Hieronder deel ik de route van mijn nieuwe Amerika reis.

Dag1: AMS → NYC
Dag 2: NYC
Dag 3: → Washington DC
Dag 4: → Roanoke
Dag 5: → Pigeon Forge
Dag 6: → Chattanooga
Dag 7: → Nashville
Dag 8 → Memphis
Dag 9: →Dallas
Dag 10: Dallas
Dag 11: Dallas
Dag 12: → Austin
Dag 13: Austin
Dag 14: Austin
Dag 15: → San Antonio
Dag 16: San Antonio
Dag 17: → Corpus Christi
Dag 18: → Galveston
Dag 19: Galveston
Dag 20: → New Orleans
Dag 21: New Orleans
Dag 22: Atlanta
Dag 23: → Gatlinburg
Dag 24: Gatlinburg
Dag 25: → Asheville
Dag 26: Natural  Bridge
Dag 27: → New York
Dag 28: New York
Dag 29: New York
Dag 30: New York
Dag 31: → AMS

 

Amerika-Texas-blog

Een paar fun facts:
★De reis duurt 31 dagen
★De langste reisdag is 6 uur en 45 minuten rijden.
★We hebben 5 lange reisdagen,
★We gaan voor het eerst naar Texas!
★2x steken we de tijdsgrens over.
★We maken qua temperaturen waarschijnlijk alle seizoenen mee. (Lastig inpakken!)
★We reizen per vliegtuig, trein, auto en (radar)boot.
★2x komen we door de Great Smoky Mountains. Een keer in de winter en 1 x in de lente. ★Dat geldt ook voor New York. Duimen dat de kersenbloesem in bloei staat als ik er ben!

10 thoughts on “Reisvoorbereiding Amerika reis: de Route

 1. Arike

  Ik was al heel benieuwd naar je route! Zelfs nog meer roadtrip dan ik had verwacht. Van NYC naar Corpus Christi… en terug! Dat is echt een stevige reis, maar wel heel heel gaaf! Vol met plaatsen die ook nog op mijn lijstje staan. Ik kijk nu al uit naar je blogs! Veel reis- en schrijfplezier!!

  • Dankjewel Arike! Ja, ik vind het zelf heel spannend hoe het allemaal zal worden. Het is inderdaad een grote roadtrip. Ik ga verslag doen van alle bestemmingen 😀

 2. Fred Janssen

  Ziet er goed uit Saskia, veel plezier!

 3. Fred Janssen

  Ik bedoel natuurlijk Bianca… 😇

 4. Ingrid

  Ik ga je ook weer volgen, mooie en leuke plaatsen doe je aan, dus dat gaat weer een fantastische reis worden, veel plezier Bianca, met recht een roadtrip, njoy

 5. Danielle Schols

  Oh wat een mooie route weer. Texas is geweldig! Ik ga zeker genieten (en een beetje balen) van je verslag van de GSM want die zijn vorig jaar bij ons letterlijk in het water gevallen met 5 dagen regen en mist op rij. 🙈 dus nu maar op jouw fotos’s kijken hoe het had kunnen zijn 😉 en in de tussentijd zelf een nieuwe USA reis plannen voor juli/augustus… alvast heel veel olezier!!!

 6. Marja

  Ik ga je volgen, wij gaan zelf in juli en doen ook wat plaatsen aan die jullie ook doen. Pigeon force, chattanooga, nashville,memphis, new orleans, atlanta….ben benieuwd naar wat jullie precies gaan doen…! Alvast…have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>