Naar Amerika!

Nog even en dan stap ik in het vliegtuig om aan een nieuwe Amerika reis te beginnen! Via deze website en social media kanalen kun je me volgen op reis. Dagelijks hou ik je op de hoogte van typisch Amerikaanse dingen en nieuwe ontdekkingen.

Waar gaat de reis heen?
Dit keer staat Texas op het programma. Vanuit New York maken we een road trip. Maar eerst gaan we met de trein naar Washington DC. Dan huren we een auto en gaan we richting de Great Smoky Mountains. Naar Memphis en Nashville en dan door naar Texas: Dallas, Austin, San Antonio, Houston en naar de kust. Een bezoek aan new Orleans en even langs Coca Cola in Atlanta. Dan door naar het gezellige Gatlinburg en langs een bosrijk gebied weer richting New York om daar de laatste dagen van de reis door te brengen.

De route vind je hier.

Hoe kun je mijn reis volgen?

Via Facebook
Via Instagram
★Vul je e-mailadres in op deze website onder het kopje: ‘Blijf op de hoogte van reisverslagen en meer!’ Op die manier stuur ik je telkens een e-mail als er hier een nieuwe blog online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>