Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York

Op 22 november is het zo ver. Het is die dag niet alleen Thanksgiving, nee, op deze speciale dag wordt ook die o zo bekende en grootse parade gehouden: De Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York. 

Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York

Sinds 1924 gaat deze vrolijke parade door de straten van New York. Van Dino’s tot Pikachu en van de Grinch tot Goku. Dit jaar staan je weer de meest kleurrijke ballonnen te wachten in de drie uur durende parade. De een nog groter dan de andere. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de website van Macy’s welke ballonnen voorbij komen zweven. Ook zijn er optredens van onder anderen Diana Ross, John Legend, fanfares, clowns en andere artiesten.

Macy's Thanksgiving Day Parade in New York

Kijk live naar de Macy’s Thanksgiving Day Parade in New York!

Vanaf 15.00 uur, Nederlandse tijd is de parade live to volgen via de webcams van Earthcam vanaf Columbus Square en andere webcans, Zo kun je switchen naar verschillende punten en de parade toch een beetje meemaken vanaf een afstandje.

Ben je zelf in New York op deze bijzondere dag? Hier vind je wat tips van Micky uit New York.

Geen geduld? Gelukkig is er een time-lapse van de parade van vorig jaar gemaakt. Zo komt alles in razend tempo in vogelvlucht voorbij…

En hoe zat het ook al weer met Thanksgiving? Waar komt die dag vandaan en hoe wordt het gevierd? Je ziet het in dit filmpje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>