Liveblog The Mountain States: Mesa Verde en naar Moab

Vanuit het historische Durango rijden we richting Moab. Maar eerst maken we een stop bij Mesa Verde National Park. Bij het Visitor center blijkt de tour die we willen doen uitverkocht te zijn en de cliff house is closed for the seasons vanwege onderhoud. Jammer, dan gaan we zelf maar op pad.

herfstkleuren-in-amerika

Een van de eerste uitzichtpunten voorbij het visitorcenter, Manco overlook is al adembenemend mooi.

mesa-verde-in-amerika

Deze luie schatjes komen we ook tegen.

vogels-in-mesa-verde

Dit is het hoogste punt van Mesa Verde:

park-point-overlook

En daar heb ik natuurlijk even een 360 graden foto gemaakt.

Mesa Verde National Park – Spherical Image – RICOH THETA

We maken een selfguided tour naar Step House. Langs overblijfselen van waar vroeger mensen hebben gewoond. step-house-mesa-verde-national-park-in-amerika Rode bomen, rotsen en cactussen… cactus-mesa-verde-national-park Dit park vind ik mooier dan verwacht en de uitzichten zijn geweldig! Het landschap is ook heel bijzonder en afwisselend. landschap-mesa-verde Het is tijd on naar Utah te gaan. We rijden langs bijzondere rotsformaties. ★ Bekijk mijn Amerika route hier ★★★ Vanuit het historische Durango rijden we richting Moab. Maar eerst maken we een stop bij Mesa Verde National Park Bij het Visitorcenter blijkt de tour die we willen doen uitverkocht te zijn en de cliff house is closed for the seasons vanwege onderhoud. Jammer, dan gaan we zelf maar op pad. Een van de eerste uitzichtpunten voorbij het visitorcenter, Manco overlook is al adembenemend mooi. Deze luie schatjes komen we ook tegen. Dit ia het hoogste punt van Mesa Verde We maken een selfguided tour naar Step House Rode bomen, rotsen en cactussen Dit park vind ik mooier dan verwacht en de uitzichten zijn geweldig! Het is tijd on naar Utah te gaan. Langs bijzondere rotsformaties Moab is een leuke plek vol winkeltjes, hotels en restaurantjes. De eerste pizza van de vakantie Moab Sunrise Moab is een leuke plek vol winkeltjes, hotels en restaurantjes. moab-in-utah-amerika De eerste pizza van de vakantie bij het leuke restaurant Zax. pizza-bij-zax En een Moab Sunrise cocktail. 

Lees en kijk verder >> Arches National Park- rondreis door de Mountain States!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>