Op reis vanuit je luie stoel: Death Valley & Las Vegas

Met mijn blog wil ik je meenemen op reis. Wat is er leuker dan dit te doen op een interactieve manier?

Death Valley

We vervolgen onze reis door het zuidwesten van Amerika. We rijden naar Death Valley. Het is moeilijk te omschrijven hoe warm het hier is. Zo’n warmte heb je waarschijnlijk nog nooit ervaren. Kijk om je heen en zie hoe bijzonder het hier is. En het is zeker niet alleen een dorre vlakte. Door de vele regenval van vorige jaar stond Death Valley dit jaar zelfs in bloei. Kijk maar:

Na een geweldige dag in Death Valley, waar we genieten van de bijzondere natuur, de hitte, de leegte, het zand, de rotsen en de droogte, gaan we op weg naar het tegenovergestelde: een oase vol luxe, hoogbouw, eten en drinken in overvloed, entertainment en duizenden lichtjes in Las Vegas.

We gaan onderweg naar Las Vegas. De natuur van de woestijn laten we achter ons terwijl de zon langzaam ondergaat. Zo ziet het eruit als je van de woestijn naar Las Vegas rijdt:

We zijn in Las Vegas!

In welk hotel wil je blijven slapen? Laten we alvast even binnenkijken bij The Venetian. De lobby’s van de verschillende hotels zijn vaak ook al adembenemend met bijpassende plafonds, verlichting, versieringen en vloerbedekking.

Hotel-Venetian-in-Las-Vegas

We wanen ons in Venetië. Binnen lijkt het alsof je buiten bent. Kijk zelf maar. Dit kan prima voor een Italiaans plein in Venetië doorgaan, toch?

Zodra je het hotel uitloopt, vind je een stukje Italië in Las Vegas. Gondels varen langs de San Marco toren en toch ben je op de Strip in Las Vegas.

We bekijken ook Hotel Bellagio, vooral bekend van de mooie fontein voor de deur. Maar de binnenkant is ook een bezoekje waard. Loop maar eens rond in de binnentuin, die telkens een ander thema heeft.

Hotel-Bellagio-tuin-in-Las-Vegas

Een ander themahotel is Hotel New York. Er is niet alleen een achtbaan die door het hotel loopt maar je vindt er ook het Vrijheidsbeeld, de skyline en de Brooklyn Bridge.

Of ga je voor de “oudheid” in Caesar’s Palace? De lobby is alleen al enorm en in het hotel zie je overal de klassieke sfeer terugkomen, inclusief marmeren beelden.

Hotel-venetian-in-Las-Vegas-beelden

In Las Vegas zijn er natuurlijk ontzettend veel mogelijkheden om te trouwen. Wat vind je van dit parkje bij Hotel Flamingo? Je kunt er nu alvast een kijkje nemen. Een mooie oase in de woestijn, inclusief watervalletje.

Nog meer activiteiten en uitstapjes vind je in deze blog over Las Vegas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>