Instagram top 5 april

In de maand april heb ik niet elke dag een foto geplaatst. Shame on me. Ik was op vakantie in Spanje en dan schiet het er soms weleens bij in. Maar er is natuurlijk wel een top vijf ontstaan! Dit zijn de 5 populairste foto’s van de maand april!

5. Beef Jerky

Tijdens mijn rondreis door het zuidwesten van Amerika merkte ik al hoe gek men hier is op beef jerky, oftewel gedroogd vlees. In Colorado reden we langs dit kleurrijke winkeltje. Deze maand op nummer 5.

4. Typisch Amerikaans

Tijdens de autoritten had ik mijn camera meestal op schoot. Je weet in Amerika immers nooit wat er op je wacht na een volgende heuvel of slingerbocht. Ik probeer dit soort typisch Amerikaanse dingen altijd vast te leggen.

3. Uitzichten onderweg

Deze foto laat goed zien hoe divers de omgeving in Colorado is. Vlaktes, bergen en groene heuvels met af en toe een meertje. Je ziet in deze foto mooi de herfstkleuren die we tijdens de reis door de Mountain States ook veel tegenkwamen.

2. Enorme trucks

De vrachtwagen was een populair fotografie-onderwerp in de maand april. Als je je in Amerika op de weg begeeft is de kans groot dat je enorme trucks tegenkomt. Dat hoort gewoon bij de USA! Zo’n foto mocht dus ook niet ontbreken in mijn Instagram!

1. Koeien en bergen

De populairste foto van april is gemaakt tijdens een autorit door Colorado. Weidse velden, met op de achtergrond de bergen. Ideaal voor een road trip. Hier en daar een huisje of ranch en grazende koeien.

Op mijn Instagrampagina kun je nog veel meer foto’s van mijn Amerika reis zien. Welke foto is jouw favoriet?

One thought on “Instagram top 5 april

  1. Mooie top 5! Mijn favoriet is nr. 1, die koeien met die besneeuwde bergen lijken super mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>