Het verhaal achter de foto: Slechte herinneringen

Heb je ook wel eens een vakantie gehad die tegenviel? Waarin je veel pech had of ziek was?

Tijdens mijn rondreis van New York naar Key West, wil ik niet zeggen dat ik veel pech had, maar het ging ook niet helemaal goed. In New York was ik verkouden en had ik keelpijn, waardoor ik best wel vaak in de CVS Pharmacy heb gestaan, turend naar alle medicijnen. Ik was op zoek naar zoiets als trachitol of strepsils maar dat kon ik niet vinden. Na advies te hebben gevraagd aan de verkopers achter de apotheekbalie, kwam ik terug in het hotel met een grote fles met de groenste vloeistof die je ooit hebt gezien. Deze spray moest in je keel en dit zou de pijn verdoven. Het hielp wel enigszins al ging ik wel bijna over m’n nek door de vieze smaak.

Toen we een aantal dagen door de bergen van Shenandoah en de Great Smoky Mountains reden, kreeg ik ontzettende oorpijn. Allebei mijn oren zaten helemaal dicht en de pijn trok door tot aan mijn kaken. “Sorry, ik hoor je niet, want mijn oren zitten dicht!” Was een veelgebruikte zin van mij in die periode. Gelukkig duurde het allemaal niet zo lang en hebben we de foto’s ook nog!


Toch vergeet ik deze ‘slechte herinneringen’ vaak als ik terugdenk aan mijn rondreis door Amerika. De positieve herinneringen zijn sterker. En daar ben ik blij om. Want ik onthoud liever de leuke dingen!

2 thoughts on “Het verhaal achter de foto: Slechte herinneringen

  1. Co

    Ziek zijn op vakantie is nooit leuk inderdaad! Ik heb vorig jaar in Florida ook met een hevige verkoudheid/griep naar de schappen van de CVS zitten turen. Zoveel opties! Uiteindelijk voor day&night pillen gegaan, wondermiddel! Als ik er weer ben sla ik een paar doosjes in 😉

    • Ik ga die pillen onthouden, dan neem ik er ook wat van mee 😉 Echt vervelend he, ziek zijn op vakantie. Hopelijk blijven we de volgende keer helemaal gezond tijdens de reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>