Het verhaal achter de foto: Geen tijd

Ik wil graag zoveel mogelijk van Amerika zien: Kleine dorpjes, steden, onbekende parken, natuur en winkels. Maar soms is er simpelweg geen tijd…

Onderstaande foto is gemaakt bij het motel waar ik verbleef in de stad Greenville in South Carolina. Greenville was slechts een tussenstop tijdens mijn rondreis in Amerika. Vooraf wist ik al dat dat er hoogstwaarschijnlijk geen tijd was om de stad te verkennen. Maar je weet het maar nooit, denk ik altijd. In Greenville is namelijk een stadspark met kleine watervallen, genaamd: Falls Park on the Reedy. En dit had ik graag willen zien. Maar helaas, er was geen tijd.

Ik verkijk me meestal op dat soort dingen. Wanneer ik een tussenstop enkel voor een overnachting nodig heb, dan vind ik het lastig om te accepteren dat het alleen voor de overnachting is. “Ja maar, misschien hebben we wel een beetje tijd over en kunnen we nog in het stadje kijken…”
Vaak is dit helemaal niet het geval omdat er op de route van de rondreis al zoveel moois te zien is en kom je pas veel later dan verwacht aan bij de overnachtingsplek.

Maar goed, elke keer leer ik weer bij. Ik zorg er altijd wel voor dat ik vooraf weet welke restaurantketens er in de buurt zitten, zodat we niet teveel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar voedsel. Van Greenville heb ik uiteindelijk het P.F Chang’s restaurant gezien en het autoverhuurbedrijf, omdat we de huurauto moesten omwisselen.

Wie weet kom ik nog een keer in Greenville en heb ik dan wel tijd om de stad te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>