Het verhaal achter de foto: Breakfast Please!

Wanneer je een Amerikaans motel boekt, hoef je vaak niet veel te verwachten van het ontbijt. Als je met die instelling op de vroege ochtend je ontbijt tegemoet loopt, kan het ook niet tegenvallen toch?

Ik vind het altijd heel leuk wanneer ik mijn eerste Amerikaanse motel ontbijt bij elkaar mag scharrelen. Muffins, cream cheese, pindakaas, jam en zoute boter, lekker voor op een geroosterde bagel, yoghurt en misschien wel een ei.

Veek artikelen zijn voorverpakt en die felgekleurde cereals laat ik liever liggen. Als je geluk hebt ligt er fruit en als je helemaal geluk hebt kun je zelf wafels maken! Dat is meestal toch wel het hoogtepunt van het ontbijt. Zo slecht is het allemaal echt niet. Ik vind het juist leuk om mijn bagels te roosteren, de verschillende muffins te proberen en zelf wafels te bakken!

Is er geen ontbijt ingebrepen of wil je na je motelovernachting een uitgebreider Amerikaans ontbijt? Dan kun je altijd op zoek gaan naar bijvoorbeeld:

IHOP voor pancakes met onder andere bacon!
Cracker Barrel voor een traditioneel Amerikaans ontbijt.
Denny’s voor All Day Breakfast
★En als je in de buurt bent is Crockett’s Breakfast Camp in Gatlinburg bij de Great Smoky Mountains ook echt een aanrader voor een typisch Amerikaans ontbijt uit die regio.

 

8 thoughts on “Het verhaal achter de foto: Breakfast Please!

  1. Amerikaans ontbijt! Lekkerr! Volgens mij is het niet zo moeilijk om een plek te vinden om een ontbijtje te scoren.

  2. Het stelt vaak niet veel voor inderdaad, maar heel slecht was het nou ook weer niet. Mijn favoriet was een geroosterde bagel met cream cheese 🙂

    • Haha, ja zo herkenbaar! Dat vond ik ook heel lekker. Net zoals die zoute boter. En wafels natuurlijk 😉

  3. Ooh lijkt me zo gaaf een amerikaans ontbijt. Ik heb het zelf nog nooit gehad maar wie wil er nu geen wafels maken voor ontbijt haha 🙂

    • Haha, ja wafels maken voor het ontbijt! In sommige hotels/motels kan dat. Maar snel een keer een Amerikaans ontbijt scoren als je daar bent dus 😉

  4. Ondanks dat ik geen ontbijt-meisje ben zou ik me aan dit soort ontbijt dus finaal het schompes kunnen eten <3

    • Hahaha, leuk om te horen 😀 Buitenlandse ontbijtjes zijn meestal wel leuk en lekkerder 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>