Gelukkig hebben we de foto’s nog #8

Toen er nog geen coronavirus te bekennen was, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Op dag 8 bezochten we Memphis en ik vond het er zo veel leuker dan verwacht. Zonder de Elvis-bezienswaardigheden hebben we ons er prima vermaakt.

Natuurlijk liepen we door de beroemde Beale Street. Eén keer overdag en een keer ’s avonds, het nachtleven in. Toen we er overdag liepen, was het er vrij rustig en vooral in de naastgelegen straten vroeg ik me af waar alle mensen gebleven waren, want het was er niet bepaald druk.

Daar kwamen we even later achter toen we wat onwennig het luxe Peabody Hotel binnengingen. Wat was het daar druk! Hier waren alle mensen. Geduldig wachtend op de beroemde eendjes die een kleine optocht zouden maken. En daarom waren wij daar ook. Maar dat we als een van de laatste een plekje moesten zoeken, had ik niet verwacht. Het duurde immers nog een tijd voordat het spektakel zou beginnen.

Uiteindelijk vonden we een oké plek en zagen we hoe de eendjes in een fontein rondjes zwommen en daarna het trapje afliepen, over een rode loper naar de lift, waarna ze in alle rust naar hun penthouse zouden vertrekken. Stiekem had ik er iets meer van verwacht en het was wel heel snel voorbij…

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van Nashville in onderstaande Facebook post en vertel er kort iets over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>