Een nieuwe Amerika reis: komt het goed met de route?

Wordt dit de route van mijn nieuwe Amerika reis? Wat vind jij? Ik word meestal verrast door bijzondere routes van mijn vriend. Vaak heb ik een andere reis voor ogen, maar door onze beide ideeën te combineren stellen we de perfecte reis samen. Maar of het dit keer gaat lukken?

Voorbereiding nieuwe Amerika reis

Afgelopen weken heb ik niet veel kunnen doen aan het plannen van een nieuwe Amerika reis. Ik had het ontzettend druk werken. Dat moet ook gebeuren en zo kan ik goed sparen voor de komende reis. Ik kan niet wachten om van start te gaan en een nieuwe droomreis vorm te geven.

Bianca-Amerika-blog-reisblog-USA

Stukje bij beetje ben ik al een beetje aan het voorbereiden. Ik heb mijn kledingkast opgeruimd en ik heb al wat kleding opzij gelegd die mee kan naar Amerika en daar ook kan blijven… Zo hou ik extra veel ruimte over in mijn koffer om dingen mee terug te nemen, zoals souvenirs, Amerikaans eten, wat nieuwe kleding en nog meer Amerikaans eten. Maar ik zit er ook over na te denken om een extra koffer mee terug te nemen. Tijdens mijn vorige Amerika reizen was het een lichtelijk drama om alles weer in de koffer te krijgen. En het gewicht… Het is op het laatste moment altijd passen, meten en wegen.

De komende week hoop ik tijd vrij te maken voor een route. Op het moment is dit de ambitieuze voorbeeldroute van mijn vriend. Best lang… Zoals je ziet is de minimale reistijd 67 uur. Hier hebben we vier weken voor. Persoonlijk zou ik de route tot Gatlinburg doen en dan het rondje maken, met wat aanpassingen. De rest zou ik liever combineren met een nieuwe Florida reis in de toekomst.route-amerika

Wat de huurauto betreft weer ik nog niet goed wat we doen. Het liefst zou ik de reis beginnen en eindigen met een paar dagen in New York. Om kosten te besparen zouden we de huurauto na de dagen in New York pas ophalen. En het lijkt me leuk om dit keer een treinreis te maken. Dit zou dan van New York naar Philadelphia kunnen Als dit maar niet gebeurt…

Dit keer lijkt het me leuk om per plek souvenir mee te nemen die jij kunt winnen via mijn Facebook pagina, een beetje 3 Op Reis-stijl. Leuk idee? Wat zou jij graag winnen? Laat het vooral weten als reactie.

2 thoughts on “Een nieuwe Amerika reis: komt het goed met de route?

 1. Hallo Bianca,

  Ik ben Ines en ik heb jouw leuke blog ontdekt. Ik vond het heel leuk om jouw reisverhalen te lezen, sommige omdat het leuke herinneringen waren omdat ik er zelf al ben geweest en andere waren heel interessant voor de reis die wij in september gaan doen (ook een road trip door de Mountain States).

  Het is altijd moeilijk om een nieuwe route te plannen, zeker door een gebied waar nog weinig reisverslagen over werden geschreven, maar ik weet zeker dat jij dat weer goed gaat doen. Eén tip die ik kan geven: bezoek de Niagara Falls zeker vanuit Canada, maar ik zie dat jij dat al van plan was. Wij hebben het enkel vanuit Amerika bezocht en dat viel een beetje tegen.

  Groetjes en hopelijk volgen er nog veel leuk blogs 🙂
  Ines

  • Hoi Ines,
   Bedankt voor je leuke bericht! Wat fijn dat jullie weer een mooie Amerika reis gaan maken, want de Mountain States is echt prachtig! Als je nog vragen hebt, help ik graag. Bedankt voor jouw tip. Ik ben heel benieuwd naar de Niagara Falls. Ik hoor vaak dat het kan tegenvallen, maar ik wil het natuurlijk wel een keer gezien hebben 😀 Alvast veel voorbereidingsplezier voor je reis in september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>