Chili’s Grill Bar & Restaurant in Amerika

Ik had eigenlijk een verkeerd beeld bij restaurantketen Chili’s in Amerika. Het zal wel aan de hete peper hebben gelegen, het logo van de keten… Maar Chili’s is een leuk restaurant met een ruim aanbod aan verschillende gerechten en zeker een bezoek waard!

Chili’s Grill Bar & Restaurant in Amerika

Ik vind Chili’s enigszins vergelijkbaar met Applebee’s en TGI Friday’s. De sfeer is relaxt, je hebt veel keus op de menukaart en er zijn geregeld aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een 3 gangenmenu voor $10! Toen ik bij een Chili’s restaurant ging eten, stond er op tafel een soort tablet op een standaard waarmee je je gerechten en drankjes kon bestellen, informatie op kon zien, je rekening mee kon betalen en (tegen betaling) ook spelletjes mee kon spelen. Denk niet dat je de bediening niet meer spreekt, want de ober wilde maar al te graag uitleg geven toen ik vertelde dat ik nog niet eerder bij Chili’s was geweest.

Chili's restaurant in Amerika fajita's etenEten en drinken bij Chili’s

Net zoals veel andere restaurantketens heb je bij Chili’s ook een ruime keus aan gerechten. Het menu van Chili’s is geïnspireerd door de Texaanse en Mexicaanse keuken en je kunt er kiezen uit Fresh Mex Bowls, enchiladas, burrito’s, fajita’s (een aanrader), maar er zijn ook hamburgers, ribs, steaks, broodjes, salades, soep en chili. Liever iets met minder calorieën? Chili heeft een lighter fare gedeelte op het menu met kip, zalm en kleine steak. Ook staan er frozen drinks en veel cocktails op de kaart.

★Tip: Schrijf je in voor een gratis Chili’s account om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen. Geregeld vind je dan een voucher voor een gratis appetizer of desert in je mailbox bij aankoop van een hoofdgerecht.

cocktail-bij-chili's restaurant in AmerikaGeschiedenis van Chili’s restaurant in Amerika

In het zuidwesten ontbrak het volgens de oprichters van Chili’s aan een plek waar je gezellig samen met vrienden en familie kon samenzijn en genieten van de authentieke southwestern gerechten en sfeer. Daar wilden zij verandering in brengen. Zo gezegd, zo gedaan. In 1975 werd de eerste Chili’s geopend in een voormalig postkantoor. Chili’s is tegenwoordig te vinden in 32 landen!

Ik hou van de mooie verhalen over een gemeenschap die achter de restaurantketens schuilt, de goede doelen waaraan gegeven wordt en de aandacht voor personeelsleden.Chili’s heeft een BFF fonds opgericht voor personeelsleden (Bij Chili’s worden ze Chiliheads genoemd) die het op een bepaald moment in hun leven zwaar hebben als ze bijvoorbeeld te maken krijgen met ziektes of natuurrampen zoals overstromingen of orkanen. Zoiets vind ik een heel goed initiatief!

Heb jij al eens bij een Chili’s restaurant gegeten? En wat vond je ervan?

2 thoughts on “Chili’s Grill Bar & Restaurant in Amerika

  1. Denise

    Leuke website, en handig alle tips! Vraag me alleen af, ik probeer me nu ook aan te melden voor Chilli’s, alleen ze vragen om een mobiele telefoonnummer. Hoe heb jij dat gedaan? want gewoon mijn nederlandse nummer pakt hij niet

    Groetjes!

    • Dank je wel 🙂 is het telefoonnummer verplicht? Ga je toevallig een simkaart kopen voor internet? Dan zou je dat nummer kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>