Amerikaans restaurant in Nederland: Gateway Diner

Dit is wel een heel uniek stukje Amerika in Nederland: Een echte Amerikaanse diner! En het leuke is, je kunt er je eigen hamburger samenstellen. Dat wordt eten in stijl in deze mooie diner.

Misschien heb je deze diner al eens voorbij zien komen op tv, of in een magazine, want het is de meest gefotografeerde diner van Nederland. Dat is ook niet zo gek, want Gateway Diner in Almere ziet er bijzonder Amerikaans uit!

Amerikaanse-diner-in-Nederland

Gateway Diner in Almere

Gateway Diner is een Amerikaanse diner. Aan de ene kant is de bar en keuken en aan de andere kant heb je die typische, gezellige Amerikaanse bankjes.  Amerikaanser kan bijna niet. Met uitzicht op het park en water van Almere, geniet je hier van Amerikaanse gerechten. Op de achtergrond speelt bijpassende muziek en buiten is een groot terras.

Eten-Gateway-Diner-Amerikaans-restaurantEten bij Gateway Diner

Op het menu van Gateway Diner staan Amerikaanse gerechten zoals hamburgers, hotdogs, spareribs en lekkere pulled pork. De meeste gerechten worden geserveerd met verse friet en coleslaw. Het leuke is dat je zelf je hamburger naar wens kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende toppings!

eten-in-Amerikaanse-diner-Gateway-diner-Almere

Heb je grote honger? Op het menu staat ook een burger van 1000 gram! Zin in een toetje? Er zijn wisselende desserts verkrijgbaar zoals cheesecake, chocoladecake en milkshakes.Ook zijn er allerlei Amerikaanse snacks en chocola verkrijgbaar. Deze diner is dus tot in de puntjes Amerikaans.

Eten-in-Amerikaanse-Restaurants-in-Nederland-Bianca-van-der-Meulen

Locatie Gateway Diner Almere

Deze diner is een tijdje gesloten geweest. Gelukkig is hij overgenomen door een nieuwe eigenaar en nu net weer open en klaar om te bezoeken! Gateway diner bevindt zich in een park in Almere op het adres Beatrixpromenade 7. Parkeren is niet naast de deur, maar in de buurt is parkeerplaats en je bereikt de diner in slechts een paar minuutjes lopen. Meer informatie vind je op de website van Gateway Diner.

Amerikaans-restaurant-in-Nederland-Gateway-Diner-Amere

 

5 thoughts on “Amerikaans restaurant in Nederland: Gateway Diner

  1. Fantastische mooie blog. Dank je wel!

    Groetjes
    Gateway Diner Crew

  2. Leuk dat jullie dit soort restaurant uitproberen 🙂 Als je alleen de foto’s ziet, zou je toch écht denken dat dit in Amerika is 😉

  3. Dat ziet er leuk uit, daar ga ik binnenkort ook een keer kijken! Amerikaanser kan bijna niet zo te zien, super 🙂

  4. In Flagstaff waren we in een soortgelijk restaurant, leuk zo met die sfeer! Jammer dat Almere niet zo in de buurt is, maar als we er een keer zijn zou ik het vast bezoeken en zelf een hamburgertje samenstellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>