Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 5: Mesa Verde National Park

Soms vergeet je door de mooie omgeving alles om je heen. Dan vergeet je om wat 360 graden foto’s te maken. Dat gebeurde mij in Mesa Verde National Park. Ik heb slechts een paar 360 graden foto’s gemaakt, maar die wilde ik toch graag met je delen.

Mesa Verde is een prachtig National Park in Amerika. Ik schreef er al eerder over. Het staat vooral bekend om de rotswoningen, de cliffdwellings, maar je kunt er ook mooi wandelen. Dit is bijvoorbeeld het hoogste punt in Mesa Verde National Park.

Mesa Verde National Park Highest Point #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Hier kun je ontzettend ver kijken. Je kunt hier ook goed rondrijden en af en toe stoppen om een wandeling te maken of een cliffdwelling te bezoeken. Maar houd je van uitzichtpunten, dan is Park Point Fire Lookout echt een aanrader.

Mesa Verde National Park Lookout #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Rondom heb je een mooi uitzicht. Helemaal bij dit viewpoint. Mesa Verde biedt trouwens verschillende mooie uitzichtpunten. Dit is een National Park dat je zal verbazen!

Helaas kan het zo zijn dat deze 360 graden video alleen goed werkt op een laptop of een pc.

Zodra je Step House hebt bezocht en de cliffdwelling voorbij bent, kom je terecht in prachtige natuur. Deze foto is gemaakt in oktober, dus je ziet al goed de herfstkleuren. Enorm leuk om hier te wandelen, want de natuur is hier weer zo divers en anders.

Mesa Verde National Park in autumn #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA


Wil je meer weten over het prachtige Mesa Verde, lees dan dit handige artikel over Mesa Verde National Park met alles wat je moet weten voor een bezoek.

One thought on “Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 5: Mesa Verde National Park

  1. Waauw! nu wil ik er nog grager (is dat wel een woord) naartoe! iloveit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>