Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 3: Rocky Mountains & Denver

Kijk in 360 graden mee naar een paar foto’s uit Rocky Mountains National Park en Denver, Colorado. Ik neem je mee op reis en door de foto’s kun je 360 graden om je heen kijken.

Achteraf had ik natuurlijk veel meer 360-graden foto’s moeten maken in Rocky Mountains National Park, want het was hier natuurlijk prachtig. Wel lag er veel sneeuw zodat we niet alles konden zien wat we wilden. Maar we vermaakten ons prima bij Alluvial Fan. Hier klauter je over rotsen, naar een kleine waterval en ondertussen heb je een prachtig uitzicht over het park.

Alluvial Fan in Rocky Mounains National Park #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

 Hier was het leuk om rond te lopen. Op de achtergrond zie je besneeuwde bergtoppen! Het was bijzonder om in dit park te wandelen. Kijk maar mee.

Op sommige plekken lag heel veel sneeuw en de Trail Ridge Road was daardoor zelfs afgesloten. Het was ook grappig om te merken dat als je op een tweesprong staat, met de keuze uit een langere wandeling en een korte, de meeste mensen massaal voor de kortste wandeling kiezen. Misschien lag dat aan de sneeuw, want het was best wel glad. 

Rocky Mountains National Park in the USA. #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Na het mooie Rocky Mountain National Park gaan we naar Denver. We boffen met het uitzicht vanuit onze hotelkamer van The Westin Denver Downtown. Ik hou van steden met op de achtergrond de bergen.

The Westin Denver Downtown view from Hotel room #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

’s Avonds lopen we door de straten van het centrum van Denver en vooral Larimer Street is mijn favoriet. Al die lampjes maken van deze straat een prachtige plek om te fotograferen en te wandelen.

Larimer Street in Denver, Colorado #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

En zo ziet de straat er bij 16th Street Mall eruit.

Streets in Denver – Spherical Image – RICOH THETA

Wat zou jij het liefst bezoeken? De natuur van The Rocky Mountains of de stad Denver?

One thought on “Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 3: Rocky Mountains & Denver

  1. Mooi!!! Zo leuk om even te zijn op de plek waar jullie écht waren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>