Instagram top 5 januari

Ik vind het leuk om mijn Amerika foto’s ook te delen via Instagram. Voor degenen die het nog niet weten, je kunt mij daar ook volgen. Mijn Instagram account (hoe kan het ook anders) staat in het teken van het prachtige Amerika. Op mijn blog vind je iedere maand een top 5 terug van de foto’s met de meeste likes.

5. Door het bos

Op de 5e plek is deze foto geëindigd. Ik hou van rotsen en bergen en deze foto geeft goed weer hoe een roadtrip in Amerika eruit kan zien. Bij elke bocht is het weer een verrassing welk natuurschoon je tegen zult komen!

Na een dag in het westernplaatsje Cody, reden we door naar de volgende overnachtingsplek: Sheridan. Ik had niet verwacht dat de natuur tijdens de rit zo mooi zou zijn! We kwamen ook een stuk door het Big Horn National Forest. We maakten hier een paar stops, maar er was natuurlijk weer tijd te weinig.

Big Horn National Forest picture Instagram Amerikareis

4. Dat ben ik

Een foto van mij in Yellowstone National Park. Zoals je ziet heb ik ook een beetje gefilmd. Het luxeprobleem met Yellowstone is dat het er zo mooi is, dat je alles vast wilt leggen op foto, video, 360 graden foto’s, social media… Het valt niet mee. Ik probeer dat soms los te laten en gewoon even stil te staan en te genieten van de natuur en het moment.

3. Blauw, blauwer, blauwst

Wat zijn de heetwaterbronnen in Yellowstone toch mooi! Het fijne is dat er zo veel zijn. Deze foto is gemaakt bij Biscuit Basin. Dit is een van mijn favoriete foto’s omdat de verschillende kleuren zichtbaar zijn en je kunt goed zien hoe helder het water is van de bron. Terwijl het op deze foto nog mooi weer was, begon het even later te regenen en te onweren. We konden onze wandeling naar Mystic Falls toen helaas niet afmaken. Dat moet de volgende keer dan maar…

Fotografie Amerika reisblog Yellowstone Instagram

2: Herfstkleuren in Yellowstone National Park

Op de tweede plek staat een foto van de herfstkleuren van Norris Geyser Basin. Ik denk dat Yellowstone elk seizoen geweldig is om te bezoeken. Ik was er eind september en daardoor was de herfst ook al een beetje zichtbaar in het park. Het lijkt me prachtig om het park te bezoeken als er sneeuw ligt. Bizons met sneeuw in hun vacht en alle mooie kleuren die helder afsteken tegen het wit…

1: Op en top Yellowstone

Op nummer 1 staat Steamboat Geyser in Yellowstone! Ik vind deze foto heel kenmerkend voor het park. De kleuren van het landschap, de stoom en natuurfenomenen die doen wat ze zelf willen. Zo is het niet te voorspellen wanneer deze Steamboat Geyser weer gaat uitbarsten…

Yellowstone Instagram foto Amerikablog

Dat was mijn top 5 van januari! Verwacht nog veel meer road trip en Amerika foto’s die voorbij zullen komen op Instagram, want de foto’s van mijn rondreis door de Mountain States staan er nog lang niet allemaal op. Elke dag post ik een nieuwe foto en ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt! Al mijn Instagramfoto’s zijn hier te bekijken: Instagram.com/stripesandstarstravel

Wat is jouw favoriete van januari?

3 thoughts on “Instagram top 5 januari

  1. Mooie foto’s! Mijn favoriet is nr. 3, door dat prachtige blauw! Sowieso staat Yellowstone hoog op mijn lijstje… 😉

  2. Mijn favoriete foto is nummer 3, echt heel erg mooi met dat blauwe water! Yellowstone lijkt mij echt heel bijzonder en mooi, logisch dat er zoveel foto’s in je top 5 staan van deze plek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>