Gelukkig hebben we de foto’s nog #5

Ik neem je mee terug naar vorig jaar. Nog geen coronavirus te bekennen en we waren zorgeloos op reis. Om precies te zijn, toen ik mijn rondreis New York – Texas maakte. Ik kies per dag 1 foto uit van mijn roadtrip die 31 dagen lang duurde.

Het is dag 5 en van Roanoke gaan we naar Pigeon Forge en de Great Smoky Mountains. Overdag wordt dit een mooie combinatie tussen vermaak en natuur, want overdag gaan we naar het Titanic Museum en aan het eind van de middag rijden we naar Cades Cove in Great Smoky Mountains National Park in de hoop beren te spotten.

En dat vind ik zo geweldig aan deze omgeving. Je zit zo in de natuur om prachtige wandelingen of rondritten te maken, maar je bent ook zo weer in een levendig stadje om ’s avonds nog lekker uit eten te gaan en in winkels te kijken, naar muziek te luisteren of spelletjes te spelen. En de volgende dag kun je weer de natuur in na een uitgebreid ontbijt en nadat je wat souvenirs hebt ingeslagen.

★ De stadjes die ideaal zijn voor een overnachting bij de Great Smoky Mountains vind ik Pigeon Forge en Gatlingburg.

Op de foto zie je het reuzenrad van Pigeon Forge. Hier was een gezellig plein met een fontein die op de maat van de muziek voorstellingen gaf. Eromheen stonden allemaal stoelen om uit te rusten van een dag lang hiken.

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van Pigeon Forge of de Great Smoky Mountains in onderstaande Facebook post en vertel er kort iets over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>