Gelukkig hebben we de foto’s nog #4

Dat gevoel als de Amerika roadtrip echt begint! Als je de huurauto hebt ingeladen en hij de komende drie weken van jou is. De weg op en omgeven worden door enorme wagens en vrachtwagens. En dan is het eindelijk tijd om iets uitgebreid te gaan doen: shoppen bij Walmart natuurlijk!

We gaan terug in de tijd. Een tijd waarin het normaal was om te reizen. Toen er nog geen corona was. Normaal klinkt ook weer zo raar, want ik waardeer het altijd ontzettend als ik weer zo’n geweldige Amerika reis kan maken. Maar ik neem je mee naar vorig jaar om precies te zijn, toen ik mijn rondreis New York Texas maakte. Ik kies per dag 1 foto uit van mijn roadtrip die 31 dagen lang duurde.

Dit is de foto van dag 4. We hadden Washington DC verlaten en reden naar Roanoke als tussenstop. Een prima tussenstop om te slapen en er is een TGIF en een Walmart die 24 uur per dag geopend is. Dus na het avondeten was het duidelijk wat we gingen doen: shoppen!

Walmart-Amerika-blog-shopblog

Ik hou niet eens van cheeseballs, maar vond het zo’n grappige bak en ook kenmerkend voor de grootsheid die je geregeld tegenkomt in Amerika. Je hebt bijvoorbeeld ook enorme schalen met vers fruit of potten augurken.

Ik vind het heerlijk om minimaal een uurtje te bekijken wat Walmart allemaal verkoopt. Langs de make-up-afdeling, de electronica, feestspullen en natuurlijk het eten. Ik neem ook bakproducten mee naar huis als souvenir zodat ik thuis iets echt Amerikaans kan maken. Herkenbaar?

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van een dag uit je Amerika reis in de Facebook post en vertel er kort iets over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>