Gelukkig hebben we de foto’s nog #2

Ik neem je mee terug naar vorig jaar. Nog geen coronavirus te bekennen en we waren zorgeloos op reis. Om precies te zijn, toen ik mijn rondreis New York – Texas maakte. Ik kies per dag 1 foto uit van mijn roadtrip die 31 dagen lang duurde.

De volgende foto komt uit dag 2 van mijn Amerika reis New York – Texas. Het was de eerste volle dag in New York en we bezochten onder andere de geweldige mooie New York Public Library. Echt een bezoek waard als je in de buurt bent. Verder liepen we ook een flink stuk en daarbij kwamen we ook langs het mooie Flatiron Building.

Daar wilde ik wel mee op de foto. Ik nam mijn beste pose aan, maar het mocht niet baten. Toen ik de foto die net gemaakt was bekeek, zag ik dat de show gestolen was door iemand anders…. Ik heb de foto bijgesneden en mezelf dus maar verwijderd. Achteraf ben ik toch blij met de foto. Het geeft New York perfect weer. De beweging van de stad, mensen die haasten of even uitrusten, de taxi’s en de mooie gebouwen. Ik vind New York zo geweldig.

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van een dag uit je Amerika reis in de Facebook post en vertel er kort iets over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>