Gelukkig hebben we de foto’s nog #1

Iedere doordeweekse dag neem ik je mee terug in de tijd. Een tijd waarin het normaal was om te reizen. Toen er nog geen corona was. Normaal klinkt ook weer zo raar, want ik waardeer het altijd ontzettend als ik weer zo’n geweldige Amerika reis kan maken. Maar ik neem je mee naar vorig jaar om precies te zijn, toen ik mijn rondreis New York Texas maakte. Ik kies per dag 1 foto uit van mijn roadtrip die 31 dagen lang duurde.

Voor de eerste dag in Amerika heb ik voor deze foto gekozen. Gemaakt vanuit de taxi vanaf het JFK vliegveld die ons naar Manhattan brengt. De zon gaat onder en voor me zie ik de skyline steeds dichterbij komen. Het moment in Amerika dat alle stress van de vliegreis wegebt en de Amerika reis echt kan beginnen. Voor mij is dat echt een geluksmomentje.

Taxi JFK Manhattan

Daarom staat ‘de aankomst in New York’ ook in ‘Mijn mooiste momenten in New York’. Hoewel ik dan best wel moe ben, heb ik geleerd dat je vooral op de dag van aankomst het beste al veel kunt doen. Snel de spullen op de hotelkamer zetten, naar de supermarkt om wat drinken in te slaan, naar een leuke rooftopbar en een goed restaurant. En misschien nog een kijkje nemen op het drukke Times Square. Ik kan niet wachten tot ik weer in de taxi zit onderweg naar Manhattan!

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Doe je ook mee? Plaats dan jouw foto van een dag uit je Amerika reis in de Facebook post en vertel er kort iets over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>